Semmonen sunnuntai

Eilen oli ihanaa, kun olo alkoi jälleen olemaan normaali ja kuumettakaan ei enää ollut. Siispä ulostauduin rohkeasti vaan kaupungille. Hulluilla tuli käytyä ja huhhelihuh, olipas taas viimeinen kerta hetkiin. Itse en tykkää tuollaisesta kaaoksesta ja varsinkin jos siinä on vielä mies mukana. Naiset tietää mitä meinaan. :) En edes löytänyt mitään niin tärkeää, että olisin jaksanut jonottaa vielä niissä kilometrijonoissa. Lotan kanssa käytiin vaihtamassa kuulumiset ja mentiin vielä Sakun kanssa kyläilemään siskolleni. Illan päätteeksi kävästiin Suhessa ja kaupan kautta kotiin katsomaan leffoja. Treenaamaan en uskaltautunut vielä, mutta eiköhän huomenna viimeistään. Meidän piti muuten kävästä uudessa Hard Rock Cafessa, mutta ei sitten ajan puutteen vuoksi keretty. Toisella kertaa… Onko moni käynyt jo? :)
Muutama kuva päivän varrelta…

Huivi Lindex
Trenssi Zara
Paita JC
Laukku Lindex
Housut Gina Tricot
Kumpparinilkkurit SOREL
Nyt tekisi mieli vielä torkkua hetki ja illaksi duuniin.
Kivat maanantait! :)
On my way

14 vastausta artikkeliin “Semmonen sunnuntai”

  1. vastaatko noihin formspring juttuihin vielä? =) Oot niin nätti,näin sut sokoksella mut en uskaltanu tulla moikkaa ;D

    • En mä enää käytä sitä juuri koskaan, poistinkin sen nyt tosta blogin reunasta. Laita kysymystä vaan rohkeesti tänne blogiin tai sähköpostiin. :) Ja kiitos, voi olisit vaan tullut moikkaan! Ens kerralla sitten tulet kyllä. :)

  2. Mikä toi sun huulipunas on? Niin ihana sävy, oon etsinyt samanlaista! Sulla on tosi kiva blogi, jatka samaan malliin :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta