Aamupalan lomassa

Aamukahvi, pari ruisleipää, omena ja läppäri. Näillä mennään tänä ”aamuna”, mulle tämä on vielä aamua. :) Kohtapuolin treenailemaan jalkoja vielä ennen töitä. Surffailin tässä Boozt.com:issa katsellen mitä uutuuksia sinne on ilmaantunut. Mulla on jo ihan kivasti talvea varten hieman lämpöisempää neuletta sun muuta, vaan ne talvisaappaat ja talvitakki uupuvat. Olen kuitenkin todennut, että ostan sitten, kun sopiva vaan tulee kohdalle. Turhaa alkaa väkisin etsimään. Nyt on taas ihan kivasti erilaisia juhlia- ja tilaisuuksia tulossa, joten juhlavaatteet ovat myös aikatavalla pinnalla omassa ostoskorissani. VILAlla on aika kivoja mekkoja, sen olen pannut merkille. 


Kaksi kivaa vaihtoehtoa vaikka pikkujouluihin.
Hiaton lyhyempi mekko (täällä) ja maximekko (täällä).Kultainen tuubimekko (täällä) ja mustaa&valkoista (täällä).
Tuoltahan löytyi ihan oma kategoriansa rock- henkisille vaatteille! 
En olekaan aikaisemmin huomannut, eli Rock Chick Boutique, sieltä löytyi mm. 


Nahkahame, jota oon etsinytkin jo pidempään (täällä) ja niittikorkkarit, wau! (täällä)
Onlyn musta pitkähihainen kotelomekko (täällä) 
ja Vero Modan kulta- musta mekko (täällä).
Mitäs pidätte mun löydöistä? :)


On my way

4 vastausta artikkeliin “Aamupalan lomassa”

  1. olisi kiva saada taas ruokapäiväkirjaa :) luin vanhempia postauksia ja niissä oli tosi usein ruokapäiväkirjaa laita vielä joskus päivän syömisesi

  2. Ihania asuja! Tuo nahkahame lähti itselläkin tilaukseen. Pidän jotenkin kovasti näistä kirpeistä syysaamuista kun voi pukeutua muhkeisiin neuleisiin ja nahkahousuihin (jotka ovat kiltisti odottaneet ulkoiluttamistaan) :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta