Koruhetki.fi

Sain joku aika sitten sähköpostia yhteistyöhön liittyen design koruja myyvästä suomalaisesta Koruhetki.fi:stä. He tarjosivat minulle lahjakorttia verkkokauppaansa ja alekoodia blogilleni. Laadukas yritys kyseessä, joten lähdin ilomielin mukaan yhteistyöhön. :)

Koruhetkestä löytyy todella kauniita uniikkeja koruja. Heidän valikoimissaan on niin suomalaista, kuin kansainvälistäkin designia. Heiltä löytyy mm. suomalaisen Korumuotoilija Anniina Dunderin Hetki- mallisto. Mielestäni laadukkaat korut ovat erinomainen sijoitus, koska ne ovat ajattomia ja lähestulkoon ikuisia. 


Itse olen enemmän korvakoru, kuin kaulakoru ihmisiä. Siksi lähdinkin heti ensimmäisenä tutustumaan korvakorujen valikoimaan. 
Ihastuin oitis Kyynel- korvakoruihin. Korvakorut ovat aitoa hopeaa, kuten Koruhetken kaikki korut. Pisteenä iin päälle korviksissa kimaltelee aidot Swarovskit. Mielestäni nuo ovat mielettömän kauniit ja sopivat niin arkeen kuin juhlaankin koristamaan kasvoja. Korvakoruille löytyy myös kaunis Kyynel- kaulakoru, koko setti löytyy täältä. 
Toinen valintani osui klassisiin Helmi- korvakoruihin
Nämäkin ovat aitoa hopeaa ja myös helmi on aito.  Mielestäni todella kauniit ja elegantit. 
Toimii hyvin myös arkena tuomaan asuun ja ilmeeseen säihkettä.
Näillekin korvakoruille löytyy kaunis kaulakoru pariksi, koko setin löydät täältä. 
Mitäs pidätte valinnoistani? :)
Tilaaminen Koruhetki.fi:stä oli erittäin helppoa ja nopeaa. 
Toimitus on ilmainen ja jos tilauksen tekee ennen klo. 14 arkipäivänä, on tilaus perillä jo seuraavana päivänä. 
Lisäksi kaikilla koruilla on 14 päivän palautusoikeus. 
Heiltä löytyy myös Lahjakortteja.
Ja loppuun ale-koodi blogilleni:
On my way

4 vastausta artikkeliin “Koruhetki.fi”

 1. sulla on nykyään ainakin joka toinen postaus joku mainostusjuttu, josta hyödyt.. en tiiä mitään muuta blogia, josta tulis näin helposti läpi mainostus.. Kannattais miettiä sitä vähän, voit menettää lukijoita sen takia! itse en ainakaan jaksa lukea sellaista

  • Eiköhän muissakin blogeissa ole yhteistyöjuttuja… :)
   Ja monessa hyvinkin paljon enemmän kuin minun blogissa.

 2. ehkä niissä ne ovat saatu sitten luonnollisestu sujautettua omien juttujen väliin, kun sulla ne tuntuu tulevan jtoenkin pakolla ja post5auksen aiheena vaan.. Ehkä siitä paistaa siks läpi se oma lehmä ojassa-juttu, koska välilä nää yhteistyöjutut ei oo yhtään sun tyylisiä.. Niinkun esim nää korut. Sopis paremmin xenian blogiin

  • Ensinnäkin, tämä on yhteistyö, josta sovimme toisen osapuolen kanssa, että asia tuodaan ilmi. Jos piilottelisin, minua syytettäisiin piilomainonnasta. Tuotakin on hyvä miettiä. Ja jos mun kirjotustyyli ei miellytä sinua, niin se ei ole oma ongelmani. Toiseksi, kieltäytyisitkö SINÄ jos sinulle tarjottaisiin upeita koruja?! – Enpä vaan usko. :D

   Olen käyttänyt paljonkin korviksia elämäni aikana, juurikin ”timantteja” sekä helmikorviksia, joten et voi blogini perusteella sanoa, että ne eivät ole minun juttuni. Minulla ei ole tällähetkellä aitoja korviksia, joten siksi käytän korviksia todella vähän. Välillä risti toisessa korvassakin saa aikaan kutinaa iholla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta