HYMYÄ!

Halusin tulla pikaseen ennen ripsihuoltoa toivottamaan teille aurinkoista ja mieleltään hyvää päivää! :) Liian monesti huomaa kuinka ihmiset keskittyvät vain niihin negatiivisiin asioihin, sorrun tähän siis itsekin aina välillä. Mietitään vaan ensimmäisenä niitä seikkoja, jotka ovat tällä hetkellä huonosti ja unohdetaan se hyvä. Jos esimerkiksi Facebookissa linkkaat jotain yltiöpostitiivista, on vastaus enemmänkin nyreä, ”Mikäs sua vaivaa”- tyylinen. MIKSIII?!!? 


Miksi ihmiset eivät voi olla onnellisia toisten onnesta? Miksi ei voida hyväksyä, että jokaisella on joskus vaikeaa mutta jokaisella on myös niitä auvoisia hetkiä elämässä? Ei olla katkeria, kateellisia tai muuten vaan mörököllejä, rakastetaan ja ymmärretään toisiamme! Toki esim. katkeruus on hankala asia, itseenikin se on joskus meinannut tehdä pesää. Mutta se, että on pyrkimys parempaan on mielestäni tärkeää. Mulla on tosi positiivinen mieli tänään, enkä anna kenenkään pilata sitä! :) 
(Toivottavasti se tarttuu teihinkin! ;))
Yksikin hymy voi pelastaa jonkun kokonaisen päivän! :)
PS. Tänään alkaa ILOVEME- messut, onko moni menossa?
On my way

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta