Theboksen arvonta

Sain Thebokselta setin erilaisia meikkejä arvottavaksi. Setti sisältää Lorealin, Maybellinen ja Revlonin meikkejä. Mm. luomivärejä, eye- linereitahuulipunia- ja kiiltoja. Osallistua voit linkkaamalla/mainitsemalla Theboksen sivuilta lempparituotteen, joka sinua kiinnostaa tai joka on kenties suosikkituotteesi jo entuudestaan. Lisääthän perään myös sähköpostisi! :)

Aikaa on koko viikonloppu.
Voittajan julkistan maanantaina. :)
Kivat perjantai-illat <3
On my way

40 vastausta artikkeliin “Theboksen arvonta”

 1. Vaikka mitä kiinnostavaa sivuilta löytyy mut eniten kiinnostais kokeilla uusia ripsareita, se lemppari kun on vielä löytymättä :( :) Lisäks kiinnostais http://www.thebos.fi/product/1117/itseruskettava-vaahto—st-moriz-instant-self-tanning-mousse-200ml—medium noita vaahtomaisia itseruskettavia kun ei oo tullu vielä koeiltua! :) Lisäks kynsilakkafriikkiä kiinnostaa tietty aina kynsilakat ja etenkin noi essien lakat joihin en oo ehtiny vielä tutustua! Toi ainaki näytti kivalta http://www.thebos.fi/product/2054/kynsilakka—essie—207a-navigate-her perus pinkkien lisäks :)

  -Darde
  [email protected]

 2. Ensinnäkin kiitos ihan mielettömän hyväntuulisesta ja energiaa pursuavasta blogista. Satuin sun sivuille ihan sattumalta kun etsin tietoa hypoxista ja jäin tähän heti koukkuun (..ja aloitin sitten hypoxinkin :D ). Jatka samaan malliin, postauksiasi on nautinto lukea ja tuovat ihanan piristyksen päivään!

  Ja sitten se Theboksen tuote:
  http://www.thebos.fi/product/15/burberry—the-beat—edp-spray-for-women-30ml

  Hajuvesi on toistaiseksi päässyt loppumaan niin valitsin sitten tämän. En tunne tuotetta, mutta kiva olisi kokeilla jotain uutta :)

 3. L’Oreal Extra Volume Collagene Black Mascara on kiinnostavin tuote!
  Oon pitkään käyttänyt L’Orealin Volume Million lashes-ripsaria, mutta toi lähtee kokeiluun seuraavaksi :)

  [email protected]

 4. http://www.thebos.fi/product/1315/kestohuulipuna—maybelline–colorsensational-lipstain—25-feelin-rosy

  Tällainen! Juttu, mitä oon monta kertaa kaupassa empinyt ja miettinyt että ostanko vai enkö, mutta aina päätynyt tavallisempaan huulipunaan. Kuitenkin se siellä kaivelee ja on ehkä pakko kokeilla, joten tiesin jo heti mitä alan näiltä sivuilta etsimään. Samalla törmäsin tähän:

  http://www.thebos.fi/product/2048/kynsilakka—essie—203a-cocktail-bling
  Nähnyt jossain mainoksia näistä lakoista ja tämä väri oli niin kiva, että linkitimpä senkin!

  [email protected]

 5. Luomiväri – BC Body Collection Sultry Eyes Eyeshadow – Mocha on lemppari luomiväripaletti. Hyvä pigmentti ja yhteensopivat värit, olen tykännyt!
  Olisi kiva kokeilla muitakin sarjan paletteja.

  [email protected]

 6. Heippa! Bongasin tuolta sivuilta revlonin colorstay- luomivärin. Olen tosi huono käyttämään luomivärejä ja oon kovasti yrittänyt opetella niitä käyttämään. Tuo sävy 343 oli mun mieleen. :) s-posti: [email protected]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta