Papu

Mulla on ollut viime aikoina todella vähän ns. omaa aikaa. Olen nykyään lähes puolet viikosta Sakun luona Espoossa ja siksi aika vähän täällä omassa kodissa. Hirveästi juttuja kasaantuu ja havahtuu siihen kuinka kämppää ei olekaan tullut imuroitua pariin viikkoon, tiskit haisee ja pyykkikoru pursuaa. Tänään viettelen pitkästä aikaa lauantaita yksin kotona, poikaystävä on poissa kaupungista ja muutenkin kavereiden kanssa ei tullut tehtyä mitään elämää suurempia suunnitelmia. Lisäksi mulla on koko viikonloppu töitä, joten se rajottaa muutenkin elämää aika paljon. Miksi en siis jäisi kotiin, ei yhtään hyvää syytä sanoa koti-illalle ei. 🙂 Huomen aamulla sitten reippaana lenkille!

Sain Thebokselta vertailuun St.Morizin itseruskettavia. En ole aikaisemmin kokeillut tuota voidemaista Morizia ja tein sen eilen tosiaan ensimmäistä kertaa. 
Ja hittolainen, olin ihan papu heti levityksen jälkeen ja yön aikana rusketus vaan syveni. Alla kuvia aamulta, oli kieltämättä olo kuin olisin makoillut jossain Karibialla pari viikkoa. 🙂

Olen tekemässä noista itseruskettavista vielä kattavan vertailupostauksen, jossa kerron tarkemmin mikä osoittautuu mielestäni parhaaksi St. Morizin kolmesta ruskettavasta. 

Onko moni käyttänyt tuota voidemaista?
Mitä pidätte? 🙂
Nyt mä jatkan oleilua ja nautin omasta ajasta.
Pusuja! <3
Kommentit (15)
  1. kunka hyvin tuo moritzin voidemainen ruskettava pysyy että pitääkö olla lisäilemässä joka kerta suihkun jälkeen? oon kokeillu sitä vaahtomaista ja se oli muuten ok mutta aina sai lisäillä ku kävi suihkussa ja jos sattuis roiskuun vettä siihen niin jää kauheet jäljet.

  2. Uskomattoman upea vartalo sulla! ja muutenki tosi kaunis 🙂 saako udella, treenatko kuinka monta kertaa viikossa? Ja paljonko syöt päivittäin kaloreita noin suurinpiirtein? Ts. miten tuollaisessa kunnossa pysyy 😀

    1. Oon urheillut koko elämäni. Viime aikoina muutamistakin seikoista johtuen hieman vähemmän kuin ennen. Eli pari kertaa viikossa salilla. Tarkoituksena kuitenkin kohta taas treenailla kunnolla, viisi kertaa viikossa. En laske kaloreita ja syön aika vapaasti, kaikkea kuitenkin terveellistä. Kerran viikossa sallin herkkuja. En myöskään ole herkästi lihovaa sorttia, joten jos välillä vetelen herkkuja viikollakin ja vaikka joisin alkoholia, ei se näy merkittävästi kuin nesteenä pari päivää.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *