Papu

Mulla on ollut viime aikoina todella vähän ns. omaa aikaa. Olen nykyään lähes puolet viikosta Sakun luona Espoossa ja siksi aika vähän täällä omassa kodissa. Hirveästi juttuja kasaantuu ja havahtuu siihen kuinka kämppää ei olekaan tullut imuroitua pariin viikkoon, tiskit haisee ja pyykkikoru pursuaa. Tänään viettelen pitkästä aikaa lauantaita yksin kotona, poikaystävä on poissa kaupungista ja muutenkin kavereiden kanssa ei tullut tehtyä mitään elämää suurempia suunnitelmia. Lisäksi mulla on koko viikonloppu töitä, joten se rajottaa muutenkin elämää aika paljon. Miksi en siis jäisi kotiin, ei yhtään hyvää syytä sanoa koti-illalle ei. :) Huomen aamulla sitten reippaana lenkille!

Sain Thebokselta vertailuun St.Morizin itseruskettavia. En ole aikaisemmin kokeillut tuota voidemaista Morizia ja tein sen eilen tosiaan ensimmäistä kertaa. 
Ja hittolainen, olin ihan papu heti levityksen jälkeen ja yön aikana rusketus vaan syveni. Alla kuvia aamulta, oli kieltämättä olo kuin olisin makoillut jossain Karibialla pari viikkoa. :)

Olen tekemässä noista itseruskettavista vielä kattavan vertailupostauksen, jossa kerron tarkemmin mikä osoittautuu mielestäni parhaaksi St. Morizin kolmesta ruskettavasta. 

Onko moni käyttänyt tuota voidemaista?
Mitä pidätte? :)
Nyt mä jatkan oleilua ja nautin omasta ajasta.
Pusuja! <3
On my way

15 vastausta artikkeliin “Papu”

 1. Vau, ihana olet! :) Miten nopeasti tuo voidemainen itseruskettava kuivuu? Toimiiko rusketus yhtä nopeasti kuin Kicksin tuotteella?

  PS. Oot uskomattoman kaunis.

  • Kuivuu ihan super nopeasti! Eli lähes samantien voisi laittaa vaikka juhlamekon päälle. :)
   Ja näillähän rusketus tulee samantien. KICK:sin pitää antaa vaikuttaa yön ylitse. Tai ehkä muutama tunti ainakin.

   PS. Kiitos <3

 2. Vou!!! :) Varmasti kokeilemisen arvoinen tuote! Ihan tosi kaunis sävy! :) Odotan jo innoissani kattavampaa postausta kyseisistä ruskettavista. Niitähän ei ole koskaan kaapissa liikaa… ;)

 3. wou mikä rusketus!!! miten saat sen noin tasaisesti levitettyä?:o onko oma ihosi lähellä tuota rusketuksen sävyä, vai ootko ilman itseruskettavaa ihan kalkkilaivan kapteeni?=D olitpa minkä sävyinen tahansa, todellinen kaunotar oot jokatapauksessa<3

  • Joo, tuote todella toimii! Käyn ensin suihkussa, jotta iho pehmenee ja on huokoinen. Lisäksi käytän St. Morizin hanskaa levityksessä. Palaan siihen vielä myöhemmin. Oma ihoni ei ole mikään valkoisin mutta ei noin tummakaan. Eli sellainen oliivi ehkä.
   Kiitos paljon!! =)

  • Ei mielestäni, en ole ainakaan törmännyt. Mutta tuolta Thebokselta löytyy!
   Ihan normaali ruskettava mutta siitä tulee tosiaan väriä samantien, mikä on super hyvä jos aattelee vaikka, että on menoa niin samana iltana voi saada heti rusketuksen. Toki se haalistuu pesussa kuten muutkin itseruskettavat.

  • Thebokselta ei löydy kuin yksi sävy tuota voidemaista. Eli se taitaa olla medium, mutta on kyllä tosi tummaa!

 4. Uskomattoman upea vartalo sulla! ja muutenki tosi kaunis :) saako udella, treenatko kuinka monta kertaa viikossa? Ja paljonko syöt päivittäin kaloreita noin suurinpiirtein? Ts. miten tuollaisessa kunnossa pysyy :D

  • Oon urheillut koko elämäni. Viime aikoina muutamistakin seikoista johtuen hieman vähemmän kuin ennen. Eli pari kertaa viikossa salilla. Tarkoituksena kuitenkin kohta taas treenailla kunnolla, viisi kertaa viikossa. En laske kaloreita ja syön aika vapaasti, kaikkea kuitenkin terveellistä. Kerran viikossa sallin herkkuja. En myöskään ole herkästi lihovaa sorttia, joten jos välillä vetelen herkkuja viikollakin ja vaikka joisin alkoholia, ei se näy merkittävästi kuin nesteenä pari päivää.

 5. kunka hyvin tuo moritzin voidemainen ruskettava pysyy että pitääkö olla lisäilemässä joka kerta suihkun jälkeen? oon kokeillu sitä vaahtomaista ja se oli muuten ok mutta aina sai lisäillä ku kävi suihkussa ja jos sattuis roiskuun vettä siihen niin jää kauheet jäljet.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta