Sunnuntai moi!

Viikonlopun duunit pulkassa, oh yees! Kävästiin tänä aamuna Iineksen kanssa reippailemassa tunti Töölönlahdella. Mä alan olemaan tässä vaiheessa vuotta ihan todella huono ulkoliikkuja. Sade ja kylmyys ei oo mun juttuja, enkä pysty nauttimaan siitä treenaamisesta huonoissa olosuhteissa. Tänään oli kuitenkin voittajafiilis, kun lähti tonne tihkusateeseen! 

Kulta on vihdoin takaisin Helsingissä, ihanaa päästä halimaan. :) Ensiksi suuntaan kuitenkin Espooseen ja mennään vetämään ilta- treenit salille. Mun tämän viikon treenisaldo on ihan naurettavan nolo, nimittäin kaksi salitreeniä, kaksi. No, tänään tulee toki se kolmas. Kyse ei ole mun omasta laiskuudesta vaan lähinnä siis olosuhteista ja ajanpuutteesta. Sali Helsingistä prosessikin on vielä hieman ”vaiheessa”, joten tämä on iso osasyy. Noh, huomenna uusi viikko ja uudet kujeet, asiat järjestykseen! :)
Alla eilisen simppeli duuni- asu.

T-paita Gina Tricot
Farkut Zara
Mitäs pidätte? :)
Ja kivat sunnuntain jatkot!
On my way

8 vastausta artikkeliin “Sunnuntai moi!”

 1. Missä olet töissä? Minkä alan hommia teet? :)
  Mulla aivan sama ton reenailun suhteen näin syksyllä, mut entäpä sitten kun tulee lunta, voi olla että pelkkä sali saa riittää! :D

  • Olen tällä hetkellä vielä Lindexissä, eli vaatetusalalla. Valmistuin keväällä merkonomiksi. Nyt kuitenkin vikoja kuukausia Lindexillä, kohti uusia haasteita! Joo, mä olen niin saliliikkuja syksysin ja talvisin. Lumella mua ei juokseen saa, ei sitten millään. :)

 2. Hei Jutta!

  Ehkä vähän tyhmä kysymys, mutta mitä kannattaa laittaa Helsinkiin baariin päälle? :D esim. Namuun

  • Moikka!

   Siellä näkee aika monenlaista pukeutumista, ei ole mikään fiinein paikka muttei toki mikään räkäläkään. :D Hyvin voit laittaa housut ja jotain juhlavempaa paitaa/toppia tai sitten vaikka mekon.
   Pääasia on, että pukeutuu niin kuin itselleen on ominaista, paikassa kuin paikassa! ;)

  • Kiitos, hieman kyllä tuntuu olevan lörsähtävää mallia…
   Ginan tunnettua laatua.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta