Lähtölaskenta pikkujoulukauteen

Tänään on ansaittu vapaa maanantai, joten aloitin sen toki hyödyllisesti blogin parissa. ;) Innostuin tekemään kollaaseja Nellyn pikkujouluasuista. Joulu lähenee ja jouluhan on tunnetusti juhlan aikaa, ihanaa pukeutua kauniisti ja voi jopa hieman kimallella!

Mulla itsellä oli pitkään kausi, etten pitänyt mekkoihin pukeutumisesta. Muutamia vuosia sitten, kun vietin vähän villimpää bailuelämää, tuli pikkumekot vesirajoineen hyvin tutuksi. Jossain vaiheessa mulla tuli ihan hirveä kapina sellaista paljastavaa pukeutumista kohtaan ja pukeutuminen vaihtuikin peittävämpään. Paljon farkkuja, housuja ja maximissaan shortseja. Mekot ja muut lähes pyllyn paljastavat hameet myin kirpparilla veks. Viimeisen puolen vuoden aikana olen alkanut taas huomaamattaankin ostamaan mekkoja ja enemmän naisellisia juttuja, tosin kuitenkin hieman säädyllisemmissä pituuksissa. :) On ihanaa olla nainen ja korostaa vartaloaan, kaikkea kaunista löytyy niin paljon. Arkipukeutuminen on hillitympää, joten miksi ei juhlissa hieman panostaisi ja korostaisi naisellisuutta! On eri asia olla tyylikäs kuin tyrkky. 

Mitä pidätte mun valinnoista?
Tervetuloa pikkujoulukausi! :)

PS. Jos et ole vielä katsonut niin nyt viimeistään. Projekti kesältä, jossa mukana. :)
On my way

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta