Canada Goose

Nyt täytyy kyllä sanoa, että talvi tulee! Hyrr, meinasin äsken jäätyä nahkarotsissani. Kotiin tullessa oli ihan pakko kollata kaapit ja etsiä viime talven talvitakkijämät. Vielä ei kuitenkaan malttaisi alkaa toppista pitämään ja muutenkin nuo viime vuoden takit eivät kyllä yhtään innostaisi.


Mua kiinnostaisi teidän mielipiteet tuosta ehkä maailman lämpimimmästä talvitakista, eli Canada Goosesta
Omistaako moni? Olisitteko valmiita laittamaan talvitakkiin sen lähes tonnin? Onko se oikeasti hintansa väärti? Takki kuulemma on ikuinen ja niin lämmin ettei palella tarvitse. Joskus olisi siistiä ostaa tuo, ei tarvitsisi enää koskaan jäätyillä bussipysäkillä. Mutta onhan hinta ”hieman” suolainen…

Jos saisin valita, ottaisin mustan Goosen, vaikka onhan tuo punanenkin ”ihan kiva”.
Tässä olisikin Joulupukille toivetta…! ;)
On my way

24 vastausta artikkeliin “Canada Goose”

 1. Ystäväni työskentelee liikkeessä, joissa Goosea myydään, ja kuulema takissa maksaa lähinnä merkki, ei laatu! Esim. Fjällrävenin huokeammat takit ovat kuulema ihan yhtä hyviä :)

 2. Takki on ihan hyvä, mutta kyllä saa muitakin halvempia kivoja toppiksia! Itselläni on goose ollut parivuotta ja kyllä sitä helsingissä pärjää ns ohuemmallakin toppiksella! Plus jos meinaa ostaa goosen en kyllä suosittele nellyä, niillä on noin 200-300€ kalliimmat hinnat!!

 3. Itse olen tuota sovitellut ja kyllä näin näppituntumalla monet muut takit ovat yhtä lämpöisiä/lämpimämpiä kuin tuo, esim. mainittu Fjällräven ja Halti. Enkä ole muuten omalla Seppälästä n. 80€:lla ostamallani untuvatakillakaan palellut kahtena edellisenä talvena lainkaan ja mä olen kuitenkin ihan hirveä vilukissa :) Eli jos ei naparetkelle meinaa lähteä, niin veikkaan että halvemmallakin pärjää.

  • Musta tuntuu, että mä myös palelen aina talvisin. Ehkä se kertoo tosiaan liian ohuista takeista…
   Pitää vielä hieman tutkailla eri paikkojen tarjontoja, vaikka kai ne parhaat on jo viety päältä.

 4. Mun poikaystävä osti just Canada Goosen (mun fb kuvassa näitkin sen :)) , hupun karva on ihan valtava, todella näyttävä ja muutenkin takin laatu on erinomainen!
  Paksuin takki on -30°c olosuhteisiin, pitäis pärjätä Suomen talvessa :D Kannattaa käydä sovittelemassa, kelpais mullekin!

 5. Minulla on tuo Parka mustana. Onhan se vähän juntti/turkkilaisten juttu, mutta kyllä se lämpimänä pitää ja on mukava. Ehkä Fjällräven olisi valintani nyt.

  Tommi

 6. Kyllä voin omistajana sanoa että takissa maksaa merkki:) kyllä monet saman tapaiset ovat yhtä laadukkaita ja lämpimiä mutta maksavat n. 500e vähämemmän!

 7. PS Se miesten Parka on parempi kuin nuo naisille tehdyt mallit. Suosittelen sitä.
  Tommi

 8. Mä olen aika pienikokoinen ja CG tuntui valtavalta teltalta mun päällä. Ostin sitten huomattavasti paremmalta tuntuisen (myös laadullisesti) Para Jumpersin parkan, enkä ole kyllä kadunnut hetkeäkään!! Ennen ostin lähes joka talvi uuden talvitakin, mutta tämä parka on ollut mulla jo kolmatta vuotta, enkä aio vielä täksikään talveksi ostaa uutta takkia! On kyllä maksanut itsensä takaisin moneen kertaan! Takki on niin lämmin, että vaikka täällä pohjoisessa pakkaset paukkuu välillä yli -30, ei mua ole palellut vielä kertaakaan kyseinen takki päällä! En voi muuta kuin suositella! Mieheni osti saman takin viime talveksi, ja uudessa mallissa on lisänä vielä irrotettava vuori. Todella kätevää, ja lisää takin käyttöaikaa niin syksylle kuin keväällekin! :)
  -Jenni-

 9. Tärkeintähän takissa on se että se on UNTUVAA! Siis oikeaa höyhentä! Monet paksut takit ei ole untuvaa, eikä tekokuitu juuri lämmitä. Joten merkillä tai mallilla ei oo niin suurta merkitystä, materiaalilla taas on. Ite ostin Gooseni käytettynä 3v sitten enkä luovu siitä koskaan vaikka se onkin kokoa MEGAJÄTTI, etenkin painonpudotuksen jälkeen!

 10. Maalaisjärjellä voisi ajatella että, jos takki maksaa lähes tonnin, niin ainakin puolet saa maksaa pelkästä merkistä.

 11. Kuten muutama muukin on jo kirjoittanut, tuossa takissa maksaa merkki! Suosittelen kurkkimaan muiden merkkien tarjontaa, koska useilla merkeillä on samantyyppisiä, laadukkaita ja lämpöisiä takkeja talvimallistoissaan. Itse olen kiinnittänyt huomioni muun muassa muutamaan Tommy Hilfigerin saman tyyliseen takkiin :)

 12. Kannattaa kurkata myös Peak Performancen valikoima! Heillä on vastaavanlaisia takkeja myynnissä noin puolet halvemmalla ja laatu on loistava!:)

 13. Harkitsin pitkään viime talvna Goosen ostamista, mutta olin sen verran myöhässä, että sopivat koot ja värit oli jo vähissä. Ostin sitten Peakin aivan ihanan vastaavan ja olin siihen supertyytyväinen !! Olen ihan armoton vilukissa, mutta sen jälkeen en palellut enää ollenkaan :) Nyt ostin vielä pidemmän mallin Lexintonilta ja odotan vaan pakkasten alkua, että saan vetää sen ylleni :) :)

 14. Ostin Canada goosen takin juuri ja lämpimästi suosittelen! En enään vaihtaisi sitä mihinkään Seppälän yms. takkeihin :D Itse opiskelen, mutta mottoni on köyhällä ei ole varaa halpaan! Laatuun ja hyvään materiaaliin kannattaa panostaa, ne kestääkin sitten vuosia..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta