Kristallinen hymy

Juon kahvia ja teetä, eli toisinsanoen teen jatkuvaa hallaa hampaideni valkoiselle värille.  Olen valkaissut hampaani muutaman kerran elämäni aikana ja kyllähän ne aika hyvinä säilyvät pitkäänkin. Nyt on kuitenkin viime valkaisusta yli vuosi, joten huomaan pinnan olevan jo huomattavasti kellastunut. Vaikka nyt ei siis puhuta oikeasti keltaisista hampaista mutta eroa on tullut vuoden takaiseen. :/ Cityklinikalta bongasin laser- valkaisun 100 euron hintaan, mietinkin tuota nyt hyvänä vaihtoehtona valkaisuun. (Norm. 250 €.)


Olisiko teillä jotain vastaavan edullisia paikkoja suositella? :)
Tai kenties kokemusta Cityklinikasta?
Niin valkoista, että nyt alkoi ärsyttämään!!! :)
On my way

24 vastausta artikkeliin “Kristallinen hymy”

 1. Kaikista PARAS ja kaikista valkoisimmiksi, siis ihan oikeasti, saat Crestin kotiliuskasetillä. Tää on ihan todistettu juttu, eikä vihlo tai maksa niin paljoa.

  Etenkin Crest Whitestrips 3d Advanced kannattaa testata.

  • Mutta siis vasta nyt bongasin tägin ”mainos”, ootko siis jo menossa cityklinikalle? Miksi kysyt meiltä jos olet jo menossa? Mikset vaan kirjoita että ”hei kaikki sain cityklinikalta valkaisun jee vai mitä?”

  • En ole saanut sieltä ilmaista valkaisua. Enkä vielä päättänyt mihin menen sen tekemään jos menen. :)

 2. Paras on kyllä munki mielestä noi Crestin liuskasetit! Tosi valkoiset tulee ja turvallisesti :)

 3. Hei komppaan kahta edellistä!! Crest whitestripes.. tässä: http://www.ebay.com/itm/Crest-3D-White-Whitestrips-Professional-Effects-8ct-4-Pouches-8-Strips-/130689604454?pt=LH_DefaultDomain_2&hash=item1e6db51b66 Todella edulliset! pidät aamuin illoin liuskoja ala- ja ylähampailla ja voin oikeasti sanoa, että tulos on sama kun mun yli 300e maksaneella valkaisulla. Oikein ottaa päähän, että tuli typeränä teininä käytyä jossain hoitolassa.

  Näitähän ei myydä Suomessa, sillä tätä vahvuusluokkaa olevien valkaisutuotteiden myynti on Suomessa kiellettyä. Tuote sisältää peroksidia, ja sitä saa käyttää Suomessa vaan hammaslääkärit. Jenkeissä kaikki valkaisee kotona tälläsillä:) Eli siis tämä toimii oikeasti! Ne Suomessa apteekeissa ja muualla kuluttajille myytävät tuotteet eivät toimi, koska ovat niin mietoja.

  Kannatan tuhannesti, että tilaat noita:)

 4. Joooo, mäkin yhdyn kahteen edelliseen! Crestin Whitestripsit no parhaat, helpot ja edulliset! :)

 5. sellane sinistä pigmenttiä sisältävä huulipunaki tuo esille valkeet hampaat:) tai sillei korostaa niitä, ettei ne näytä kellastuneilt:) et sitäki kannattaa kokeilla jos tyksit vaikka:)

 6. hmmm… koita pitää aina mahdollisimman pitkä väli valkaisuissa.
  Hammaskiille kuluu ja ohenee myös ajan myötä. Samoilla hampailla sun pitäisi mennä vielä yli 50 vuotta. Hampaitten/ikenien kanssa ei kannata leikkiä, ne vaikuttavat koko kehon yleiskuntoon. Kuvista päätellen sun hampaat on tosi valkoiset, joten turhaa puunata liikaa.

  • Siksi mielestäni tuo kerran vuodessa on ihan hyvä. Mulle ei ole kertaakaan tehty mitään kristallivalkaisua, eli vaan sellasta kevyempää valkaisua. Ja tosiaan, ei ole keltaiset hampaat, joten asia ei ole mikään ykkönen mun elämässä mutta kuhan mielisin ja siksi kyselen vähän vinkkiä. :)

 7. Huh, tuli kylla aika kauhea fiilis naita kommentteja lueskellessa. Ala MISSAAN NIMESSA tilaa mitaan kiellettyja vetyperoksidi kotivalkausuja! Ne on just siita tietysta syysta kielletty, eli kun ne valkaisupitoisuudet on ihan jarjettoman korkeita, niin sinun hampaat karsii ihan mielettomasti.

  Hampaasi eivat todellakaan ole keltaiset, trust me, oon nahnyt TODELLA huonoja hampaita ja sun hampaat on upeat. Monet minunkin ystavat ovat alkaneet jutella valilla valkaisusta jne ja kun mina ammattilaisena sanon etta ei missaan nimessa valkaisua, niin kylla alkaa ihmiset ajatella etta ei ehka sittenkaan kannata. Totta kai yksityiset hammaskliniikat suosittelevat tata toimenpidetta, koska hampaiden valkaisu on nykyaan aika iso osa hammaskliniikoiden toimenpiteista.

  Ja se viela tahan lisattakoon, etta hampaiden valkasu menee kylla ihan harakoille mikali juot teeta/kahvia tai harrastat muuta keltaisuutta aiheuttavia juttuja mm. tupakka ja punaviini.

  Terkuin hammashoitaja

  • Okej, palautetta tulee siis moneen lähtöön. :)
   Kiitos tekstistäsi ja neuvoista. Pitää harkita nyt vielä mitä teen…

 8. Itse ostin kesällä diilin jolla sai hampaidenvalkaisun 100€ juurikin kyseisessä paikassa City Klinikalla. Kun olin diilin ostanut niin aloin itse googlettelemaan muiden ihmisten kokemuksia paikasta ja hampaiden valkaisusta. En löytänyt juurikaan mitään positiivisia kokemuksia kyseisestä paikasta mutta ilman ennakkoluuloja menin valkaisuun. En ollut ollenkaan tyytyväinen paikkaan. Asiakaspalvelu oli mielestäni tylyä ja ”asiakas äkkiä ulos ja uusi tilalle” meininki. En myöskään ollut tyytyväinen valkaisun tulokseen, en itse eikä kukaan muukaan huomannut juurikaan eroa. Parempia tuloksia olen saanut Crestin liuskoilla, jatkossakin tulen niitä käyttämään. MediSmilen valkaisu kiinnostaa myös koska heillä on ”rahat takaisin” valkaisutakuu. Jos kuitenkin päädyt City Klinikkaan niin olisi kiva kuulla sun kokemukset paikasta :)

  • Okej, voi ei. Ikävä kuulla… :(
   Katsotaan mihin päädyn. Ja tosiaan nyt pakko tutustua tuohon Crestiin…

 9. Lisään vielä tuohon hammashoitjan kommenttiin, että Crestin ovat turvalliset, olen itse kysynyt erittäin kokeneelta hammaslääkäriltä niistä. Ja itse juon kahvia ja tupakoin säännöllisesti, ja liuskoilla valkaisu ei ole ollut turhaa. Hyvin ovat silti valkosina pysyneet! :)

 10. hei jutta noi crestit todellakin toimi! En ikinä maksaisi hampaidenvalkaisusta muualla! 43€ paketti ja oon valkaissut tolla ties kuinka pitkään..! Suosittelen:) Kandee kattoa sen blondin bloggarin Iineksen postaus aiheesta! Hän on muistaakseni pitkään käyttänyt.

 11. Aivan ylivoimaisia valkaisutehossa ja käytettävyydessä.
  Itse käyttänyt jo vuosia ja tilannut esim beautyeurope.eu:sta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta