Pappi

Verhoa raotetaan jälleen hieman… 
Kurkatkaahan video, olen siinä mukana. Älkää kuitenkaan säikähtäkö, kuvamatsku on hieman voimakkaampaa. :)

Aika kiva on ollut huomata, että homma on herättänyt huomiota musapiireissä. 
Esimerkiksi täällä, Rumban sivuilla on mielenkiintoinen teksti tästä Papista.
Nettisivutkin löytyy: täältä. 

Mitäs pidätte? :)

On my way

16 vastausta artikkeliin “Pappi”

 1. Olet kertonut olevasi uskovainen. Miten olet voinut osallistua tuollaiseen videoon? Ristiä ammutaan ja sanoitukset ovat aikamoiset. :/ en halua vaikuttaa pikkumaiselta, mutta aikamoinen video. Tulee mieleen saatananpalvojat jotenkin. Huonolla tavalla shokeeraava :/ Tiesitkö muuten että raamatussa kielletään tatuoinnit?

  • Olen kertonut uskovani Jumalaan kyllä. Miksi en osallistuisi videoon? Niinkuin tuolla jälkimmäisissä kommenteissa mainitaan, risti tosiaan kasaantuu biisin lopussa. Se kuuluu ”tarinaan”, mutta mitään saatanallista videossa ei todellakaan ole, sen voin kyllä sanoa.

   Ja missäs Raamatussa kielletään tatuoinnit? Ihokuvista puhutaan, mutta taitaa olla vanhan testamentin puolella, jossa kielletään myös monia muitakin juttuja, jotka ovat ns. kumoutuneet ”uuden liiton aikana”.
   Asioita pitää suhteuttaa nykypäivään, myös Raamattua. :)

 2. Hmm ehkäpä anonyymit eivät ole huomanneet miten video loppuu. Risti korjaantuu ja todennäköisesti videon on tarkoitus aiheuttaa reaktiota ihmisissä.

  Tatuointeja on monella uskovaisella (tunnen itsekin ihmisiä jotka ovat uskossa ja ovat ottaneet tatuointeja) joten aika pikkumaista vedota toiselle että raamatussa kielletään ne. Jos uskovaisia pidetään edelleen ”kunnon ihmisinä” niin voisitte jo heräillä siihen, että millaisessa yhteiskunnassa ja maailmassa me eletään. Jokaisella on oikeus ilmaista itseään sekä uskontoaan. Itse en ole uskovainen mutta mielestäni jokaisella on oikeus olla sellainen kuka on, kuitenkin yhteiskunnan lakeja noudattaen :)

  Hieno video ja upea blogi sulla! Jatka samaa rataa :)

  • Eipä olisi voinut paremmin sanoa, olen täysin samaa mieltä! tuo ristin korjaantuminen lopussa on aika tärkeä juttu varmasti ja olisi kiva tietää missä kohdassa Raamattua tatuoinnit kielletään? Tosi hieno video, vaikka musasta en niin piittaa, olit sinä kuitenkin (taas) tosi upea ja kaunis ilmestys=) Hyvä sä!

  • Ihan mahtava vastaus Mari! Hienoa, että joku muukin huomasi tuon ristin kasaantumisen pointin. :)
   Ja muutenkin samaa mieltä kanssasi, maailma muuttuu ja ei tosiaan voida jäädä mihinkään kivikaudelle…

   Ja Anonyymi: Minäkin mietin samaa? Ihokuvista puhutaan mutta ymmärtääkseni vanhassa testamentissa? Kiitos paljon, ihana kuulla. <3

 3. SEN MINÄ SIIS SANON JA VAROITAN HERRASSA:ÄLKÄÄ ENÄÄ VAELTAKO,NIINKUIN PAKANAT VAELTAVAT MIELENSÄ TURHUUDESSA,NUO JOTKA PIMENTYNEINÄ YMMÄRRYKSELTÄÄN JA VIERAANTUNEINA JUMALAN ELÄMÄSTÄ HEISSÄ OLEVAN TIETÄMÄTTÖMYYDEN TÄHDEN JA SYDÄMENSÄ PAATUMUKSEN TÄHDEN OVAT PÄÄSTÄNEET TUNTONSA TURTUMAAN JA HEITTÄYTYNEET IRSTAISUUDEN VALTAAN,HARJOITTAMAAN KAIKKINAISTA SAASTAISUUTTA.EFE 4 17-19.ÄLÄ TURMELE HERRAN TEMPPELIÄ IHOPIIRROKSILLA.LUE JOHANKSEN ILM.22:19

 4. Rohkea video jossa varmasti on takana joku muu kuin uskovaisten kiusaaminen. Hienoa että olet päässyt mukaan moiseen! :)
  Itse en kuulu kirkkoon (Tähän voi nyt kaikki uskovaiset sitten vedota ja kumota koko kommenttini idean lukematta:)), mutta mielestäni jokainen saa uskoa tai olla uskomatta mihin tahansa. Uskontoihin olen perehtynyt paljonkin, sitä ”omaa etsiessä”, ja voin aika vahvasti väittää ettei kukaan elä esimerkiksi raamatun alkuperäisten oppien mukaan. Jos elää, niin ei ainakaan ole täällä blogissa kommentoimassa. Omasta mielestäni uskontoja pitää ja kuuluukin soveltaa nyky-yhteiskunnan normien mukaiseksi sekä ymmärtää se, että raamattukin on aika suppeakatseinen monenkin asian suhteen jotka muut yhteiskunnan jäsenet näkevät jo normeina.
  Loppuun; Mooseksen kirja kieltää myös punahiuksisten alttarille pääsyn. En menisi sitä punatukkaisilta kieltämään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta