Hiusten hellintää

Ihanaa, vapaa lauantai! Viikonloppu tuntuu ihan huikean pitkältä, kun kerrankin on vapaata useampi päivä. Mähän aika harvoin saan nauttia koko viikonlopun kestävistä vapaista, enkä oikeastaan edes muista, koska oli viimeksi vapaa lauantai. Kohta ollaan lähdössä kaupunkiin päin ja illalla katsomaan uusin Bondi. Huomenna on kummipoikani ristiäiset, johon suuntaankin jo aikaisin aamusella. Ihan uusi juttu mulle tuo kummeus, mutta kai noita mukuloita alkaa ympärillä tupsahteleen enemmänkin. Nyt ainakin on jonkun aikaa tuntunut sille, että ympärillä on jo lapsi/hauva kuume. :)

Sokoksella on nyt vielä tämän ja huomisen päivän ajan hiusten hellimisviikot, paljon tuotteita -40 % ja postituskulut 0 egee. Ollaan menossa käymään mm. Helsingin Sokkarilla ja tsekkaamaan jos siellä olisi vielä jotain tarjontaa. Jos ei, niin Sokokselta voi tilata hiustuotteita netistäkin. Mun kaapista uupuu tällä hetkellä mm. shampoo, hoitoaine- ja hoitosuihke. Niihin olisi hyvä löytää täydennystä. Mutta nyt kaupunkiin, yritän ehtiä palailemaan myöhemmin. 
Kivat lauantait! :)
On my way

2 vastausta artikkeliin “Hiusten hellintää”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta