Lana Del Rey inspiration

Pidän tosi paljon tämän naisen yhteistyömallistosta H&M:lle, joka on todella inspiroiva. Ihania vaatteita hyvin kauniin naisen päällä, näistä muutamia onkin tullut soviteltua. Born To Die oli pitkään lempparibiisini ja video on mieletön. Onko tuossa naisessa siis mitään huonoa? :) Näissä yhteistyö- kuvissa on ihana fiilis. Mulla tuli heti mieleen, että haluan itsestänikin kuvia samalla tyylillä. Kotoahan löytyy valokuvaaja mies, joten tuo kuvien hankkiminen ei ole mitenkään hankalaa. Ollaankin suunniteltukin kuvaussessiota lähitulevaisuuteen, tarkoituksena ottaa yksilö- ja ”rakkauskuvia”. :)

Mitäs te pidätte tästä mallistosta? 
On my way

4 vastausta artikkeliin “Lana Del Rey inspiration”

  1. täytyy sen verran oikaista ettei kyseessä ole ns. yhteistyömallisto. lana del rey toimii ainoastaan h&m:n mainoskasvona, muttei ole ollut missään tekemisissä vaatteiden suunnitteluprosessissa.

    kivaa sunnuntaita! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta