Biker- takki

Mulla on edelleen työn alla täydellisen talvitakin löytäminen. Viikonloppunakin tuli kierreltyä ja katseltua Helsingin keskustassa mutta ei vaan tullut eteen sellaista ns. täydellistä. Jos teen jonkun isomman ostoksen haluan, että tuote on sitten todella mieleinen eikä vaan sinne päin. Näin menettelen myös talvitakin kanssa. Silmääni osui Boozilta biker-takki, joka olisi myös aika kiva. Sen lämpivyydestä en tosin ole ihan varma, pärjäisiköhän tuollaisella talvea? Blendin bikeri on mielestäni aika kivan näköinen ja tuo karva sisällä näyttää ihanalta. 

Mitä mieltä bikerista talvitakkina? 
On my way

8 vastausta artikkeliin “Biker- takki”

  1. Tuo on kyllä niin hieno takki! Biker-mallinen takki puuttuu syysvaatteistani vallan, sillä ”sitä oikeaa” ei vielä ole tullut vastaan. Oih, tuo karvasisus on niin pehmoisen näköinen ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta