Pikapika

Tulin moikkaan teitä vielä pikaseen ennen nukkumaan menoa. Tänään on ollu tehokas päivä, ensin kahdeksan tunnin duunit ja sitten vielä kunnon käsivarsitreeni salilla. Oon ylpeä jos ja kun jaksan vetää treenit pitkän duunipäivän päätteeksi. Äsken tehtiin namia mansikkarahkaa ja kohta kamomillateen voimin nukkumaan ja kullan kainaloon. Paras paikka tässä kylmässä maailmassa. :)

No mutta. Mun tärkein asia oli oikeastaan ihan super kiva, mistä mä liikunnan rakastajana olen todella fiiliksissä! Eli ollaan Iineksen kanssa aloittamassa yhteistyö Fressin kanssa. Mulle tämä on todella iso juttu, koska jo jonkun aikaa ollaan tätä asiaa palloteltu ja mietitty mikä sali olisi kivoin jne. Ja itseasiassa, voisiko parempaa salia toivoa?? – Ei. 
Fressit ovat nimensä mukaan todella raikkaita ja viihtyisiä. Laitteet ovat nykyaikaisia, on tuntitarjontaa ja Infra-saunaa. Ihanaa aloittaa taas säännöllinen treenaaminen ja myös täällä blogin puolella se tulee näkymään. Paljon on tulossa postauksia eri Fresseistä ja muutenkin treenailusta, mahdollisesti videoita ja kaikkea kivaa. :) Jee, jee!
Toki mä välillä treenailen miehenkin kanssa täällä Espoossa meidän ”yhteisellä” salilla mutta ihan loistavaa, kun on sali myös Stadinkin puolella! Ja itseasiassa Leppävaaran Fressi on ihan tässä poikaystäväni kotinurkilla, joten sekin tulee varmasti olemaan mulla suurkulutuksessa.


(weheartit.com & google.com)
Käykö moni muu Fressissä, jos niin missä päin? :)
On my way

8 vastausta artikkeliin “Pikapika”

  1. Täällä on yks Fressiläinen! :-) oon käynyt kyseisessä salilla jo yli vuoden ja erittäin tyytyväinen olen ollut!

    • Joo, olenkin lukenut sun postauksia sieltä. :)
      Ja kiva kuulla, että tyytyväinen oot ollut. Uskon myös tätä itsekin olevani!

  2. täälläkin yksi fressiläinen :) jäsenyyden otin kesällä ja oon kyllä ollut tooodella tyytyväinen! tarjontaa on runsaasti ja ammattitaitoiset ohjaajat. Lisäksi tilat ovat erittäin viihtyisät ja kuntosalilaitteet ajanmukaiset. näin ainakin Fressi Sykkeellä Tampereella ;) odotan innolla treenipostauksiasi!!! :)

    – ella

  3. Seinäjoella fressillä , Kampissa ja Vuosaaressa oon myös käynyt ja oon kyllä tykänny :) – sanni

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta