St.Moriz voidemainen

Sain jo joku aika sitten Thebokselta lemppari itseruskettaviani, eli St.Moritzeja. Lupailin teillekin jo aikaisemmin tekeväni pientä vertailua postauksien muodossa. (Aikaisempi postaus löytyy täältä). 

Nyt esittelen voidemaisen Morizin. Olen aikaisemmin käyttänyt vain tuoteperheen vaahtomaista yksilöä, joten tämä voidemainen oli minulle ihan uusi tuttavuus. Koostumus on nimensä mukaisesti voidemainen, ehkä hieman geelimäinen. Todella helppo levittää ja koska voide on värillistä on hyvin selkeää nähdä mihin on sitä jo levittänyt. Näin pystyy erinomaisesti välttämään ”itseruskettava mokat” eli toisinsanoen laikut. Sain myös levityskintaan voiteen levittämistä varten, joka on ihan must, koska voide on itsessään jo todella tummaa ja täten värjää helposti kämmenetkin. 

Tuote kuivuu todella nopeasti, ei tarvitse jäädä ilmakuivattelemaan vaan voi pukea vaatteet vaikka samantien. Lisäksi tässä ei ole mielestäni sitä perinteistä itseruskettavan hajua, vaan neutraali tuoksu. Poikaystäväni ei esimerkiksi kysynyt eilen olenko laittanut itseruskettavaa vaikka hän yleensä aina sen haistaa. :) 

Lähdin testaamaan tuotetta suihkun jälkeen, 
koska silloin iho on huokeimmillaan ja mielestäni itseruskettavat levittyvät silloin tasaisimmin. 
Alla oleva kuva on otettu juuri ennen levitystä.
Ja heti levityksen jälkeen. Niinkuin näkyy, väriä tulee jo heti vähän 
mutta toki se tummenee päivän mittaan. 
Illalla salilla mun oli ihan pakko ottaa kuvaa jaloistani, kun ne olivat ihan megaruskeat. :) 
Ja jo aikaisemmin blogissani ollut kuvasarja, josta voi nähdä tuloksen, kun voide on vaikuttanut yön ylitse. 
Mun mielestä ihan parhaita ruskettavia jos pitää esim. saada nopeasti väriä pintaan. 
Itsehän en ole mikään valkoisin yksilö, joten monilla muilla väriero voi olla paljon selkeämpi. 
Mutta täytyy kyllä sanoa, että tämä mun kestosuosikki KICK:sin ruskettava jää näiden tuotteiden rinnalla kakkoseksi.
Mitäs olette mieltä? Miltä rusketus näyttää? :)
On my way

9 vastausta artikkeliin “St.Moriz voidemainen”

  1. Hei miten saat ton rusketuksen noin tasaisesti käsiin ja kämmenselkään? Levitätkö sitä lopuksi sormenpäillä vielä ihan”sormiin asti” jos sulla on ensin kädessä ne suojahanskat? Ompa sekavasti selitetty, toivottavasti tajuat mitä ajan takaa :D

    Itselläni on käynyt vaan usein niin, että käsivarret tulevat kauniin ruskeiksi, mutta sitten tuosta käsitaipeesta alaspäin kämmenet tai sormet ovatkin vaaleammat.. :D

    • Moikka! Levitän sen värin siis myös kämmenselkiin sillä hanskalla vuoron perään. Tuo ruskettava on niin hyvin tarttuvaa, että kun sen levittää kämmeniin ja vaikka laittaisit hanskan sen jälkeen käteen niin se ei lähde ns. irti kämmenselistä. Toivottavasti ei ollut kovin hankalasti selitetty. :)

  2. Vois kokeilla tuota voidemaista, en tykännyt yhtään siitä vaahtomaisesta. :( Ei passannut mulle yhtään, harmi sinänsä, ku väri oli kuitenkin niin kiva.

    • Mä pidän myös enemmän tästä voidemaisesta vaihtoehdosta. Vaikka eipä tuo vaahtokaan paha oo mutta tämä parempi jos lähetään vertailemaan. :)

  3. Täydellinen vartalo. Mäkin haluan! :( Ei vaan millään meinaa saada nytkään raahattua itseään salille kun on alkanut noi pimeydet ja kauheet säät!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta