Donitsi

Mulla on ollut jo jokusen aikaa tuollainen Glitterin ”nutturadonitsi” pöytälaatikon uumenissa. Tänään sain inspiksen opetella nutturan väsäämistä tuon avulla. Näitä on näkynyt nyt aika paljon ja meillä Lindexissäkin nuo ovat menneet kuin kuumille kiville. Nopea tapa saada nutturasta kuohkea ilman tupeerausta, parhaiten varmasti toimii olkapääpituudelle ja ohuelle tukalle. Ohjeen mukaan homman pitäisi olla hyvin simppeliä mutta itselläni tuli ainakin ongelmia noiden latvojen kanssa. Hiukset ovat sen verran pitkät, että oli erittäin hankalaa saada ne siististi tuonne tyveen, kuten alla olevassa kuvassa.

Otin muutaman kuvan havainnollistamaan hommaa.
Mulla tuosta tuli ennemminkin sellainen boheemi nuttura.
Ehkä ensi kerralla kokeilen laittaa nuo haituvat pinneillä jotenkin tuonne tyveen, että nutturasta tulisi siistimpi.
Olisi kiva kuulla muilta pitkähiuksisilta vinkkejä miten tuosta saisi siistimmän??
On my way

10 vastausta artikkeliin “Donitsi”

 1. Mulla tulee yleensä tosi siisti, (mun mieleen ehkä liiankin huoliteltu) seuraavalla tavalla
  1. Hiukset ponnarille
  2. Hiusten latvat donitsin reiästä läpi keskeltä ja ’levitys’ vähän eri suuntiin donitsin ulkoreunoille
  3. Donitsin pyöritys päähän päin, kiertämällä molemmilta sivuilta ulos, ikäänkuin avaten donitsia päältä ja sulkemalla alta.
  En parempia ohjeita saanut aikaiseksi, mutta toivottavasti auttoi!

 2. Mielestäni paremman näköinen tuommoinen sotkuinen nuttura kuin tuo liian siisti ja huoliteltu. :)
  Pitänee varsin itsellekin käydä ostamassa hiusdonitsi ja kokeilla millaisen lopputuloksen saa aikaan. Ei vaikuta kovin vaikealta, edes blondille.

 3. Pitkähiuksisen kannattaa ehdottomasti laittaa donitsi puoleenväliin ponnaria tai ponnarin latvaan ja aloittaa rullaus sieltä. Nutturastakin tulee silloin muhkeampi.

  YouTubesta löytyy hyviä videoita, tässä yksi havainnollinen: http://www.youtube.com/watch?v=MHjkhi8jkdI&feature=related

  Ostin kesällä itsekin donitsin Glitteristä. Se on tosi hyvä apu varsinkin mulle, kun en osaa muuten nutturoita tehdä. Sen avulla saa myös kauniin toispuoleisen nutturan. Kannattaa kokeilla :) Alkuinnostuksen jälkeen ei ole kyllä tullut pahemmin käytettyä :D Mut se tois kyllä hyvää vaihtelua baarikampaukseen…

 4. Moi Jutta :)
  Mun silmiin tuo sinun sotkunen nuttura on paljon kivempi kuin liian siisti ja liian ”klassinen/konservatiivinen” ohjen kuvassa oleva nuttura.

  -M-

 5. Käyppä ostamassa Glitteristä se nepparillinen versio. Sillä saa pitkähiuksiset tosi kätevästi siistin nutturan.
  Eli samalla tavalla ensin ponnari. Sitten valkin neppari auki, asetat aukinaisen valkin hiuksien latvaan ja alat rullata valkkia ylös kohti ponnaria. Kun olet päässyt ihan ponnarin juureen, neppari kiinni ja se on siinä! Hiuksia pitää ehkä vähän asetella ja laittaa vaikka muutama pinni sinne tänne.
  Itse teen myös tuolla samalla valkkiversiolla, joka sulla on noissa kuvissa, niin etten laita tuota toista ponnaria. Elikkä levitän vähän hiuksia ja keipsautan ne valkin ympärille – ja tungen niitä vähän valkin alle. Sitte pinnejä sinne ”nutturan juureen” ja se on taas siinä. :-) Näin nuttura on siisti ja ns. päätä myötäilevä. Tosin mulla on huomattavasti lyhyemmät hiukset, en tiedä toimiiko pitkähiuksisilla.

  Hahaa, saikohan mun selityksistä selvää… :-D

  T. Glitteriläinen

 6. Pitkiin hiuksiin toimii tosiaan paremmin tuo hiusten latvoista aloittaminen tai Glitteristä saatavalla avattavalla valkilla rullaaminen:)

 7. Kiitos kaikille vinkeistä! Poimin näitä ja kokeilen tuota vielä uudelleen.
  Ehkä harjoitus tekee mestarin. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta