Tommy Girl for you

Mulle tupsahti tällä viikolla paketti Sokoksen verkkokaupasta. Sain heiltä Tommyn ”Tommy Girl” tuoksun itselleni ja myöskin teille arvottavaksi. Tuo tuoksuhan on aika vanha ja itselläni ainakin tulee siitä mieleen nuoruusvuodet. Olin 16- vuotiaana työharjoittelussa Kyproslaisessa sairaalassa ja muistan, kun tuo tuoksu oli pakko saada lentokentältä mukaan. Siitä tulee paljon muistoja mieleen, oivoi. Raikas, farkkutyttömäinen, aika eri tyylinen mitä nykyiset tuoksuni mutta hyvähän tuo on edelleenkin. :)

Tällä hetkellähän mun ihan lemppari tuoksu on kuitenkin käytössäni oleva
 Lancomen La Vie Est Belleaivan jumalainen!! 
Hevillä en siitä kyllä luovu.
Mutta arvontaaneli jos haluat Tommy Girl tuoksun itsellesi,
laitathan lempparituoksusi nimen ja sähköposti- osoitteesi kommenttiboxiin! :) 
Arvonta päättyy tiistaina 13.11.2012! 
Good luck!!
(Sokoksella on muuten vielä tämän ja huomisen päivän ”Asiakasomistajapäivät”
jolloin saat ostoksistasi -15% AOPAIVAT koodilla ja toimituskulut ovat ilmaiset.)
On my way

91 vastausta artikkeliin “Tommy Girl for you”

 1. Haha, oli just tulossa kommentoimaan, että munkin tän hetken lemppari on just nimenomaan toi Lancomen La Vie Est Belle, joten osallistutaan samalla arvontaan ;)

 2. Lempi tuoksua en vieläkään ole löytänyt :( Rakastan raikkaita ns.”suihkunraikkaita tuoksuja” sekä kaikkea karamellimaista-vaniljaista. Arki käytössä on ollut DKNY jo monta vuotta ja hieman rupeaa ehkä tökkimään kyseinen tuoksu, joten olisihan mahtavaa voittaa arvonta ja saada jokin uusi tuoksu tuoksuteltavaksi! Muistelen kyllä pitäneeni tuosta tuoksusta nimittäin! :)

  [email protected]

 3. Hih toi on mun lemppari hajuvesi, sitä on oltava aina kaapissa! :)
  Escadan hajuvesiä löytyy myös mutta niissä ei lempparia ole, ne kaikki ovat niin hyviä.
  Joskus talvituoksuna oli myös Samsara.

  [email protected]

 4. Oi Tommy Girl.. Käytin sitä päivittäin varmaan joskus ala/ylä-aste aikoihin. Tuoksu tuo automaattisesti aina mieleen ne spaissarikengät paksuilla pohjilla ja liian kireät hupparit. =D

 5. Voi Tommy! Oli teininä ihan ykkös tuoksu (kuten kaikilla muillakin koululaisilla…). Hylkäsin tuoksun pariksi vuodeksi ja nyt olen löytänyt sen uudelleen :)

  [email protected]

 6. Tulee ihan mieleen omat teinivuodet! :) Tommy Girl oli ihan MUST saada meidän tyttöpiirissä, jonka jälkeen se lotrattiinkin nopeesti loppuun.. :D Lempparituoksu on nyt ollut Viktor&Rolfin Eau Mega, joka on loppunut kyllä jonkin aikaa sitten. Tällä hetkellä on käytössä Jennifer Lopezin Deseo, joka on kans hyvä. :)

  -Anna
  [email protected]

 7. MarcJacobs Daisy on minun tämänhetkinen suosikkituoksu. :)
  -Shiva-
  suddenconnection(at)hotmail.com

 8. Ralph Laurenin sininen pullo on ollut luottotuoksu jo monta vuotta. Joka suihkautuksella muistaa siiderinhuuruiset kesäyöt villinä vapaana nuorena <3

  [email protected]

 9. Mul on monia lemppareita, mut yks niistä on Marc Jacobsin Lola :) Ton Tommy’s girlin antaisin ehdottomasti mieheni pikkusiskolle joululahjaksi, ois ihan sen tuoksu.

  [email protected]

 10. Moikka :)

  V&R – Flowerbomb. Mutta arkisin käytän mielummin Biothermin vartalotuoksut.

  -M

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta