Training

Mun viikonloppu on tähän mennessä hurahtanut työ- ja treenipainotteisesti. Hetki sitten viimeistelinkin mun treeniviikon Fressissä. Mielestäni tosi iso plussa on salin myöhäiset aukioloajat, 6-22. Ihanaa, kun voi viikonloppu- iltaisinkin treenata aina kymmeneen saakka illalla ja vielä jos pääsisi aamullakin aikaisin ylös treenailemaan. Olen ollut tähän mennessä erittäin tyytyväinen tuohon Kampin saliin (muissa en ole kerennyt vielä treenaamaankaan) ja mikä parasta, treenaaminen on taas tullut osaksi arkeani. 

Tällä viikolla salilla on tullut käytyä viisi kertaa ja päivät jakaantuivat seuraavasti:
Kädet day 1, jalat + peppu day 2, selkä- ja olkapäät day 3, tehovatsa- päivä day 4 ja tänään aloitin kierron alusta, eli tein käsivarret, day 5. 
Aerobista olen tehnyt vaihtelevasti 20 minuutista 40 minuttiin. 
Mun pitäisi kohta mennä kokeilemaan Fressin ryhmäliikunta- tunteja. Voisi taas hieman alkaa spinnailemaan ja käymään pumpissa, valikoimaa heiltä kyllä löytyy!

Ruokavalion kanssa mulla on ollut aika paljon lipsumista ja sellaista epäsäännöllisyyttä. Välillä tullut liian pitkiä ruokavälejä, jolloin ollut ihan suden nälkä ja sitten taas iltaisin tullut napsittua hieman turhaan kaikkea. Helposti jos lähtee lipsumaan, se jää tavaksi ja siitä ei pääsekään niin helpolla eroon. Pitää vaan nyt skarpata ja ensi viikolla painottaa enemmän protskuun, joka pitää hyvin nälän loitolla. 


Miten teidän treenit ovat sujuneet? 🙂
Kommentit (9)
  1. Mistä tuo ihana pinkki t-paita???

    1. Se on JC:stä, eli ei varsinaisesti mikään ”salipaita”. 🙂

  2. Mistä oot hankkinut noi silkkarit? Suomesta,Virosta vai muualta? :)Itsellä myös suunnitteilla.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *