Training

Mun viikonloppu on tähän mennessä hurahtanut työ- ja treenipainotteisesti. Hetki sitten viimeistelinkin mun treeniviikon Fressissä. Mielestäni tosi iso plussa on salin myöhäiset aukioloajat, 6-22. Ihanaa, kun voi viikonloppu- iltaisinkin treenata aina kymmeneen saakka illalla ja vielä jos pääsisi aamullakin aikaisin ylös treenailemaan. Olen ollut tähän mennessä erittäin tyytyväinen tuohon Kampin saliin (muissa en ole kerennyt vielä treenaamaankaan) ja mikä parasta, treenaaminen on taas tullut osaksi arkeani. 

Tällä viikolla salilla on tullut käytyä viisi kertaa ja päivät jakaantuivat seuraavasti:
Kädet day 1, jalat + peppu day 2, selkä- ja olkapäät day 3, tehovatsa- päivä day 4 ja tänään aloitin kierron alusta, eli tein käsivarret, day 5. 
Aerobista olen tehnyt vaihtelevasti 20 minuutista 40 minuttiin. 
Mun pitäisi kohta mennä kokeilemaan Fressin ryhmäliikunta- tunteja. Voisi taas hieman alkaa spinnailemaan ja käymään pumpissa, valikoimaa heiltä kyllä löytyy!

Ruokavalion kanssa mulla on ollut aika paljon lipsumista ja sellaista epäsäännöllisyyttä. Välillä tullut liian pitkiä ruokavälejä, jolloin ollut ihan suden nälkä ja sitten taas iltaisin tullut napsittua hieman turhaan kaikkea. Helposti jos lähtee lipsumaan, se jää tavaksi ja siitä ei pääsekään niin helpolla eroon. Pitää vaan nyt skarpata ja ensi viikolla painottaa enemmän protskuun, joka pitää hyvin nälän loitolla. 


Miten teidän treenit ovat sujuneet? :)
On my way

9 vastausta artikkeliin “Training”

 1. Olen omalta kohdaltakin huomannut, että jos syö liian harvoin ja liian vähän proteiineja illalla tulee kauhea nälkä ja mulla vielä siihen päälle kiukku :D mutta kun syö säännöllisesti ja juo paljon vettä niin ruokavalio pysyy paremmin kondiksessa (:

 2. Harvoin näkee noin luonnonkauniita neitokaisia. Ei voi kuin ihastella. =)

  Voi kun saisikin oman motivaation taas ylös tuolta sohvan perukoilta. Pitänee järjestää joku palkinto, jonka saan vain tavoitteeseen päästyäni, jotta saan takapuoleni penkistä. ;)

  • Harvoin nyt luonnonkauniilla on silikoneja. Että luonnonkauniista on kyllä kaukana.

  • Hei kamoon! Ei silikonit poista sitä faktaa, että toinen on kaunis! Ei ne silikonit siellä naamassa ole.. En ymmärrä miten jollain voi olla itsensä kanssa niin huono olla, että pitää muita mollata.

 3. Ihana masu sulla! Litteä ja naisellinen. :) Omat treenit on lähtenyt muutaman viikon sairastelun jälkeen hyvin käyntiin nyt kun on taas terve. Ruokahalu oli ihan kadoksissa sen pari viikkoa ja se näkyi painossakin ja ulkonäössä, joka oli ihan riutunut omasta mielestä.. Nyt taas rupee ruoka maistumaan normaalisti onneksi. Paljon intoa ja motivaatiota löytyy siis ja on ihana päästä taas salille kuluttamaan energiaa! :)

  Kivaa sunnuntaita ja isänpäivää! :)
  -Anna

 4. Mistä oot hankkinut noi silkkarit? Suomesta,Virosta vai muualta? :)Itsellä myös suunnitteilla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta