Nyyh

Olipas paska päätös viikonlopulle. Tänään duunin jälkeen fundeerasin pariinkin kertaan menenkö käymään solkussa, kun kerta liikuin Manskulla solariumin lähimaastossa. Noh, päädyin sinne ja kuinkas kävikään, mun kamat pöllittiin siitä solkkukopista! Huhhuh, aikamoinen jysäys. 

Menin koppiin ihan normaalisti, laitoin musan volat täysille ja nautin lämmöstä. Sitten kuulin kovaäänistä puhetta ja tuli mieleen, laitoinko varmasti oven lukkoon (joku vaisto?). Nousin vielä tarkistamaan sen ja olihan se lukossa. Palasin solkkuun ja jatkoin siellä oloa, kunnes kuulin oveni kolahtavan ja silloin nousin ja huomasin osan kamoistani kadonneen. Siinä meni siis puhelin, uudet silmälasit, lompakko kaikkine kortteineen ja kaiken huipuksi vaatteista housut, alushousut ja takki. Onneksi sain naapurikopista puhelimen ja näin ollen hälytettyä apua, suljettua kortit, liittymän jne. Mutta pikkuruinen paniikkihan siinä iski. Poliisien saattelemana sitten kotiin, pikkuruisessa t-paidassa, joka juuri ja juuri peitti alapään. Tavallaan aika koomista, itkin ja nauroin vuoron perään, olin aikamoisessa shokissa. Vasta myöhemmin mietin, että olisi voinut käydä pahemminkin. Multa kuitenkin vietiin vaan materiaa, ja muhun ei koskettu. 

Onneksi mulla on kotivakuutus, joka korvaa kaiken materian mutta pieni kammo kyllä jäi. Poliisit sanoivat, että tämä on ollut aika yleistä viime aikoina, eli varokaa!!! Älkää käykö itsepalvelusolkuissa! Tämä solkku, jossa itse kävin on Manskulla, ”Sunin20”. Mutta tätä tosiaan on tapahtunut muuallakin, eli kannattaa kyllä välttää. Itse en aijo enää koskaan astua jalallanikaan tuonne, jos käyn niin sitten vaan salin solkussa, jossa tila on valvottu ja kamat voi jättää pukukaappiin. Onneksi mun passi oli muuten himassa, että en ole ihan ”henkilöllisyydetön”. 

Toivottavasti teillä on ollut parempi päivä!
On my way

39 vastausta artikkeliin “Nyyh”

 1. Voi ei! Tosi kurja :( Murtautuko joku siis sinne vai oliko se ovi kuitenkin jotenkin jäänyt huonosti lukkoon? No, onneksi tosiaan ei pahemmin käynyt ja vakuutus korvaa, vaikka harmittaahan se varmasti silti ihan sikana!

  • Joo, no siis kun viel tarkistin sen ja se oli lukossa. Mut ne ovet on semmosia hepposia, helppo tiirikoida. Ihmetytti hieman, kun ekoihin koppeihin ei menty mut mun omaan tultiin sinne perälle…
   En halua miettii enempää, hyi.

 2. Hui kamala! Todella inhottavaa! Etenki kun silmälasit, puhelin ja lompakko viedään! Täältä tulee sulle halaus! <3

 3. Kamalaa! Mua niin suututtaa, kun nykypäivänä ei osata kunnioittaa yhtään toisen omaisuutta. Kaikki viedään jos silmä välttää!

 4. Oi ei! Käytän itsekin tuota solkkua ja tarkistan aina, että ovi on kunnolla lukossa, mutta oon kyllä miettinyt, että ne lukothan saa todella helposti auki! (Ala-asteella nimittäin kaverit kiusallaan aukoilivat vessan ovia, joissa oli juurikin samanlaiset heppoiset lukot.)
  Hyh, en kyllä taida itsekään enää tuonne uskaltautua.

  Mutta, onneksi materian saa korvattua ja pääsit itse turvallisesti kotiin ♥

 5. Hyi, ihan kamalaa tollanen, laittaa miettii että kuka helvetti tollasta oikeen tekee..haleja täältäkin sinne päin!<3

 6. Niin inhottavaa…miksi ihmiset tekevät näin toiselle?! Toivottavasti se inhottava olo lähtee mahdollisimman pian pois ja saat hyvin nukuttua kaiken tämän jälkee <3

  -M-

  • En usko, nappasi housut ja takin etten pääsisi perään… lompsa oli siinä päällimmäisenä ja samoin rillit. Kotiavain onneksi säästyi, koska se oli laukun pohjalla.

 7. Voi ei!:( oon miettinyt tota JOKA IKINEN kerta, kun oon mennyt solkkuun ja kelannut et oon kyl ihan pöllö ku mietin et niin kväis, ovihan on lukossa.. voi raukka, sympatiat sinne!

  • Mäkin oon siis miettinyt tota monesti ja eilen viimeksi nousin tarkistaan sen oven. :D Niin tavallaan oli sit aika shokki, kun mulla oli outo fiilis siin jo aikasemmin niin sitten se tapahtuikin. Tuntui ihan epätodelliselle.
   Ei kannata siis käydä noissa.

  • Mäkin oon monesti noussut solkust6a kokeilemaan sitä ovea :D mutta eipähän tollanenkaan varovaisuus siis auta..:( mua niin säälittävää sinä, mutta onneksi voi yrittää ajatella, että onneksi ne on vain materiaa:)

 8. Siis ihan kauheeta!!! Ei ole käynyt ikinä itsellä mielessäkään että tuollaista voisi tapahtua. Nyt loppui kyllä itsepalvelusolkuissa käynti. Tsemppiä!

 9. Kiitos kaikille ihanista tsempeistä, ootte parhaita lukijoita! <3
  Mulle tämä kokeumus oli aika järkyttävä, kun tosiaan koskaan ei ole mitään viety, mitä nyt joskus puhelin ja rahat baarissa mutta tämä oli eri tavalla järkyttävä kokemus. Onneksi kohta käytössäni on taas puhelin ja saan rahaakin, joten kaikki ihan hyvin. :) Toki menee hetki, että toipuu.

 10. Tämä todella vahvisti käsitykseni itsepalvelusolkuista, juuri tämän takia en nissä koskaan ole käynyt. (+mitä muuta siellä voi tapahtua…). Kamala juttu, mutta ei kyllä mikään suuri yllätys että näin voi käydä. Aina olen enemmänkin ihmetellyt kuka niissä uskaltaa käydä…

 11. Hyi kamala!!:( Oon tosi pahoillani sun puolesta! Tuntuu varmasti tosi pahalta.:( Onneksi sulle ei käynyt mitään ja tavaraa saa aina uutta tilalle, kortit ja puhelinliittymät suljettua yms. Käyn itse joskus myös noissa itsepalvelusolkuissa mutta viime kerralla huomasin siellä sisätiloissa ison perheen romanikerjäläisiä lämmittelemässä ja heti tuli sellanen ikävä fiilis koko paikasta. Ne ovethan ei tosiaan ole kovin kestävää tekoa. Sinnehän pääsee kuka tahansa sisään ja joskus on tullu käytyä aika myöhäiseenkin aikaan siellä..:/ Taidan turvautua itseruskettavaan jatkossa..

 12. En ymmärrä minkälainen ihminen vie toisen omaisuutta! Itseltänikin varastettiin lukossa oleva pyörä :( Toivottavasti sai se idiootti hyvän mielen.

 13. Karma on karma ;) sen takia kannattaa itse käyttäytyä niinkuin haluaisi muiden käyttäytyvän sinua kohden.

  • No huhhuh. Mulla ei ole tapana varastaa toisten omaisuutta.
   Aika ikävävsti sanottu.

 14. Höh.. ompa ikävää ja samalla myös tosi creepyä!
  Omalla salillani oli käynyt kans voroja, LUKOLLISISTA kaapeista pöllitty tavaraa ja mikä kummallisinta, joltain oli ”viety” auton avaimet, käyty siellä autossa pöllimässä ja palautettu avaimet takas kaappiin? Joku piripää ilmeisesti asialla. HYI!!!! :(

 15. se on kyl hirvee tunne jos joutuu varkauden kohteeks, erityisesti tollasen tosi röyhkeen…

 16. Hyi kamala, onneks ei sattunut mitään. Ja kyllä ihmiset on niin törkeitä.:/

  Sarppis

 17. hui kauhistus. oon käynyt leppävaaran uudessa studio sunlightissa ja siellä olen ollut pelko (paljaassa) perseessä, että millon joku hyökkii sisään.. niissäkin lukot on just sellaset, et vääntämällä saa sen auki. hyyyi. missä sitä uskaltaa käydä, kun satsilla ei ole solkkua…

 18. Oliko sulla kalliskin kännykkä, kai sentään oli turvakoodi ettei noi tyypit pääse sitä käyttää? Entäs meniks lompakossa paljon käteistä?
  Kaisaniemen itsepalvelusolkussa onneks on myös hakalukot jotka siis sisältäpäin lukitaan jolloin lähös mahdotonta ulkopuolelta avata mut kyl sitä alkaa miettii et uskaltaako sielläkään käydä kun sielläkin usein kaikenlaista kulkijaa ollut….

  • Nokian E7 ja ei ole turvakoodia tallessa…
   Cashii meni joku 20 egee vaan ja kortteja ei oltu käytetty, onneksi. Luottokortti pelotti eniten.
   Siel Kaisaniemessä on kuulemma joskus ryöstetty niin et viety kaikki vaatteet ja kamat…
   Ihmiset on kyl niin törkeitä, mut kamerat niin toivottavasti nää idiootit saadaan kiinni.

 19. Kiitos kaikille myötätunnosta. Hieman vielä elämä sekaisin mutta kyllä tämä tästä vielä iloksi muuttuu.
  Nyt on vakuutus- ja rikosilmoitus vetämässä, joten ei muuta kuin odotellaan korvauksia sun muuta.
  Ootte ihania! =)

 20. Hyi kamala. Olen tuolla itsekin joskus käynyt yksinäni ja miettinyt, että mitä sitä tekisi, jos joku hyökkäisi koppiin.. =/ Nykyään käyn vain kuntosalin solariumissa, silloin harvoin kun tulee käytyä.

  Onneksi sinuun ei koskettu! Varmasti ahdistava tilanne. Toivottavasti varkaat saadaan kiinni!
  Tuskin uskallan enää tämän luettuani koskaan tuollaisiin valvomattomiin solariumeihin..

 21. voi ei :( todella kamalaa.en kyllä ymmärrä,että miten ihmiset voi tehä tuollasta toisille.mutta onneksi vakuutus korvaa kaiken eikä sulle sattunu mitään :)

 22. voi ei :( todella kamalaa.en kyllä ymmärrä,että miten ihmiset voi tehä tuollasta toisille.mutta onneksi vakuutus korvaa kaiken eikä sulle sattunu mitään :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta