Nyyh

Olipas paska päätös viikonlopulle. Tänään duunin jälkeen fundeerasin pariinkin kertaan menenkö käymään solkussa, kun kerta liikuin Manskulla solariumin lähimaastossa. Noh, päädyin sinne ja kuinkas kävikään, mun kamat pöllittiin siitä solkkukopista! Huhhuh, aikamoinen jysäys. 

Menin koppiin ihan normaalisti, laitoin musan volat täysille ja nautin lämmöstä. Sitten kuulin kovaäänistä puhetta ja tuli mieleen, laitoinko varmasti oven lukkoon (joku vaisto?). Nousin vielä tarkistamaan sen ja olihan se lukossa. Palasin solkkuun ja jatkoin siellä oloa, kunnes kuulin oveni kolahtavan ja silloin nousin ja huomasin osan kamoistani kadonneen. Siinä meni siis puhelin, uudet silmälasit, lompakko kaikkine kortteineen ja kaiken huipuksi vaatteista housut, alushousut ja takki. Onneksi sain naapurikopista puhelimen ja näin ollen hälytettyä apua, suljettua kortit, liittymän jne. Mutta pikkuruinen paniikkihan siinä iski. Poliisien saattelemana sitten kotiin, pikkuruisessa t-paidassa, joka juuri ja juuri peitti alapään. Tavallaan aika koomista, itkin ja nauroin vuoron perään, olin aikamoisessa shokissa. Vasta myöhemmin mietin, että olisi voinut käydä pahemminkin. Multa kuitenkin vietiin vaan materiaa, ja muhun ei koskettu. 

Onneksi mulla on kotivakuutus, joka korvaa kaiken materian mutta pieni kammo kyllä jäi. Poliisit sanoivat, että tämä on ollut aika yleistä viime aikoina, eli varokaa!!! Älkää käykö itsepalvelusolkuissa! Tämä solkku, jossa itse kävin on Manskulla, ”Sunin20”. Mutta tätä tosiaan on tapahtunut muuallakin, eli kannattaa kyllä välttää. Itse en aijo enää koskaan astua jalallanikaan tuonne, jos käyn niin sitten vaan salin solkussa, jossa tila on valvottu ja kamat voi jättää pukukaappiin. Onneksi mun passi oli muuten himassa, että en ole ihan ”henkilöllisyydetön”. 

Toivottavasti teillä on ollut parempi päivä!
Kommentit (39)
  1. voi ei 🙁 todella kamalaa.en kyllä ymmärrä,että miten ihmiset voi tehä tuollasta toisille.mutta onneksi vakuutus korvaa kaiken eikä sulle sattunu mitään 🙂

  2. voi ei 🙁 todella kamalaa.en kyllä ymmärrä,että miten ihmiset voi tehä tuollasta toisille.mutta onneksi vakuutus korvaa kaiken eikä sulle sattunu mitään 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *