Uusi luuri

Mulla tosiaan meni se vanha kännykkä sen siliän tein, eli olisi aika ostaa jonkunlainen uusi kelpo yksilö. Tällä hetkellä mennään suht vanhalla Nokialaisella, joka toimiikin ”hienosti” tämmöisenä väliaikaisena luurina, mutta todellisuudessa eipä tällä kauaa pärjää. Vielä noin vuosi sitten mulla ei edes ollut älypuhelinta ja aina mietin pärjääväni oikein hyvin ilman nettiä sun muita erikoisominaisuuksia. Mua ehkä jopa vähän ärsytti se tapa, että netti on jokapaikassa ja Facebookissakin tulee käytyä päivän mittaan useamman kerran. Noh, nyt en pärjää enää tuollaisella vanhalla puhelimella, en sitten ollenkaan. Olen tottunut siihen, että puhelimessa on kaikki, pystyn hoitaan tätä blogiakin sen kautta, katsomaan aikatauluja, netti toimii, kunnon kalenteri, voi ”tägäillä” eri paikkoihin… Joten miettikääs omalle kohdalle paluuta tuollaiseen vanhaan yksinkertaiseen halkoon. :) 

Mä itseasiassa kirjoitan tästä siksi tänne, että kaipaisin hieman vinkkiä teiltä älypuhelimien omistajilta (varmaan suurinosa jengistä), eli mitä suosittelisitte? Lähinnä painin välillä iPhone vs. Nokia vs. Samsung. iPhonea olen miettinyt jo tuon Nokialaiseni aikana, kun se niin usein teki täystilttejä, ja niin moni liputtaa iPhonejen puolesta. Mites Samsungit ja Nokiat? Onko jotain malleja, joita erityisesti haluaisitte suositella?! :)

(Kuvat weheartit.com)
Kiitos jo etukäteen jos joku jaksaa vinkkailla! :)
On my way

36 vastausta artikkeliin “Uusi luuri”

 1. iphone!!!! maailman paras, ja siinä on kaikki mitä sä tarviit ja vähän enemmänkin ;) ja sit iTapsa voi blingaa sen eli voit saada sen vaikka pinkkinä kun tossa kuvassa :) <3

 2. Ehdottomasti iphone! Toimii varmasti, ei ikinä tilttaa. Sain nyt kesällä työpuhelimeksi Nokian ja pari kertaa viikossa pitää repiä akku irti, kun puhelin jää jumiin. Iphonen kanssa ei ikinä ole ollut mitään ongelmia eli suosittelen lämpimästi. Samsungista ei ole kokemuksia niiden simppukkapuhelinten jälkeen.

 3. Itselläni on ollut samsung galaxy s 2 (tietenkin se 3 )jo kohta sen 2 vuotta ja se on toiminut kuin unelma. Kertaakaan ei ole ollut ongelmia sen kanssa mitä olen ihmetelly suuresti sillä ennakkoluulot oli varsinkin tuollaisesta vanhasta puhelimesta siirtyä älypuhelimeen.. Tosiaan on tippunut muutamia kertoja lattialle eikä näytössä edelleenkään ole edes naarmuja ja kestää jopa talven pakkasilla pihalla käyttää kun taas olen kuullut että joitain ei voi talvi pakkasilla käyttää kun tulee jotain herjaa tauluun :s Löytyy kaikki samat sovellukset kuin esim. iphonesta tai nokiasta toki iphonella on oma systeeminsä . Mutta tämä oli vain omalta kohdalta oleva kokemus ja varmasti muutkin ovat hyviä, nykyään aikalailla samanlaisia ominaisuuksia kaikissa puhelimissa on :) Tsemppiä puhelimen ostoon ja muutenkin tuon episodin jälkeen ! :)

  • Itsellä myös samsung galaxy s 2 ja voin todellakin suositella sitä! monipuolisia sovelluksia ja ilmaisia. kamera ihan huippuhyvä!

   Naurattaa vähän noi iphonejen laatu kun osa joistain bloggareistakin kertonut että lasi hajoaa heti kun tippuu! ja vaihto n.150e /kerta :D Samsung todella kestävä (lasi huonosti hajoavaa gorilla lasia)

   iphone on kyllä nätti, mutta siitä on laatu kaukana omasta mielestäni :D kamera ja muukin tekniikka huonompaa..
   -j

 4. Samsung galaxy s II ilmanmuuta! Paljon luotettavampi anroidin ansiosta, mun mielestä. Ja koska itse en omista macbookia ni miks iphone. Tä samsung on siro ja kaunis. Sopii käteenkin loistavasti! Plus näyttö ei oo samantien säpäleinä jos vahingossa lipsahtaa käsistä.

 5. Samsung galaxy s II ilmanmuuta! Mielestäni on paljon luotettavampi anroidinsa ansiosta kun iphone. En omista macbookia ni miks iphonekaan. Samsung on siro ja nätti. Sopii loistavasti käteen. Eikä näyttökään oo heti säpäleinä jos vahingossa lipasahtaa käsistä.

 6. EI NOKIAA:—D ittellä on nyt kesästä asti ollut samsung galaxy s2 ja suosittelen! Hyvä kosketusnäyttö yms muut toiminnot ja edullisempi kuin iPhone:) tietysti iPhonekin on houkutteleva…:D
  Ainiin ja sitten instagramia ei noihin nokian kapuloihin saa!

 7. Mulla on iPhone ja oon ollut kyllä siihen ihan tyytyväinen. Se on helppokäyttöinen ja yksinkertainen, eli jos ei jaksa opetella käyttämään esim. Lumiaa, minkä totuttelemiseen menee hetki, se on hyvä. Monilla on kyllä mennyt iphone rikki tyyliin yhdestä lattialle putoamisesta, mutta omani on kestänyt parit kolhut hyvin, lienekö sitten laatuerojakin niissä…
  Semmosia ärsyttäviä puolia iphonessa kyllä on, että esim. pakkasta se ei kestä, ja näyttö ”tummenee” ja puhelin sekoaa hetkellisesti pakkasessa, eli talvella se on puettava aika lämpimästi :D samoin kesällä mulla oli se pari kertaa autossa telineessä, ja auringon paistaessa siihen se saattaa lakata myös toimimasta hetkeksi. Eli jos et tämmösiä pikku jumitusta kestä, niin en suosittele. Samoin iPhonesta kuvien, musan yms. siirto koneelle ja koneesta kännykään on paljon monimutkaisempaa kuin muissa puhelimissa. iPhonen vahvuuksia on lähinnä se, että siihen saa kaikki appsit. Hinta-laatusuhde taitaa olla parempi Nokian ja samsungin puhelimissa.

  • Samsung myös todella yksinkertainen käyttää!

   Appseja varmaan enemmänkin kuin iPhonelle ja vielä ilmaisia! (toki maksullisiakin on)

 8. Applen käyttäjille on paljon enemmän myös kaikkea ylimääräistä.. Kaikki esim treenauksessa käytettävä käsikotelot puhelimille ovat suunniteltu applen malliin, suurin osa kannettavista kauittimista ovat kytkettävissä applen laitteisiin jne.. Suojelen applea kolhuilta ja naarmuilta silikonisella(pehmellä, joka vaimentaa kolhut ei kovalla muovilla) suojalla ja ebaysta saa tilattua se4llasia liimattavia kalvoja näytölle, maksavat toimituksineen jotain euron… Ja sieltä saa myös tilattua esim fisheye-linssejä, jotka myöskin ovat iphonelle suositeltuja – ne on makeita! Plus iphonessa(4&5) on ihan uskomattoman hyvä kamera, vielä kun käyttää camera+-applikaatiota niin ainakin itselläni varsinkin lähikuvien laatu on aivan uskomaton.. :)Vaikka et tällä hetkellä usko tarvitsevasi mitään lisälaitteita, saatat jatkossa sellaisia haluta ja monet kaverit usein pettyvät huomatessaan, että suurin osa kaikista lisälaitteista/kuorista/suojista/koteloista jne on aina suunniteltu applelle..

  ps. mun kaveri pudotti vahingossa ikkunalaudalla istuessaan 6. kerroksesta iphonen alas maahan ja kun haki sen huomasi että siinä ei ollut KOLHUN KOLHUA!!

  DO I NEED TO SAY MORE?!? :D

 9. Suosittelen HTC:n desire HD:ta, ehkä oudompi merkki epäilyttää, mutta tää on super! ihan sika hyvä laatunen kamera ja tosiaan videokuvaa tulee HD:na niin käy. Saa ihan kaiken saman kun iphoneenkin :) Suojakuoria ei ainakaa suomesta vissiin löydy niin paljoo erilaisia kun iphoneen mikä on ainoo mikä itteeni harmittaa. Onneks on kuitenkin olemassa ebay ;) ihanan ohut ja super iso näyttö <3

 10. iPhone <3 (mulla ollu vuoden nyt, enkä enää muuta luuria huoli! IKINÄ!!) Mut näin on! :D

  -Minde

 11. Komppaan ”Anonyymi 14. marraskuuta 2012 13.00” kommenttia.

  Ei ainakaan iphonea. Onneksi laskusuunnassa tää mahdoton vouhotus iphonesta, huonoa laatua kalliilla hinnalla.

 12. Ehdottomasti iphone :) helppokäyttöinen, ei koskaan jumita, superhyvä kamera, instagrammi & kaikki muut hyvät appsit, tyylikäs ulkomuoto…. En keksi mitään miinuspuolia :)

 13. Samsung galaxy s3. :) Parhain puhelin mitä ikinä omistanut. Huomattavasti isompi näyttö, kuin iphonessa, kevyempi ja helppo käyttöjärjestelmä.

 14. Itsehän hukkasin mun puhelimen ja vähä muutaki omaisuutta viikonloppuna. Mulla oli Samsungin galaxy kakkonen ja se oli kyllä ihana puhelin, jos puhelinta voi ihanaksi sanoo. Mutta nyt se on mennyttä :/

 15. Iphone 4s paras! Suosittelen! Samsungista, mm. Galaxysta kokemusta myös ja iphone voittaa täysin.

 16. Nokian Lumiat on mahtavia! Jos oot käyttäny vanhoja Nokian malleja niin et tunnista enää uusia Lumian malleja edes samaksi! Hyvässä mielessä!:) Mulla Lumia 800 on kestäny käytössä todella hyvin ja on nopeempi ja tehokkaampi kuin iPhonet ja Galaxyt. Ja Lumian muotoilu miellyttää muihin verrattuna paljon enemmän.. Voittaa ainakin iPhonen ihan kuus-nolla.:)

 17. minäkin liputan samsung galaxy s 2 puolesta! helppo käyttää, hienon näkönen ja paljon paremmin testeissä pärjännyt kuin iphone :) ja ihan yhtälailla löytyy suojakuoria ja -kalvoja samsungillekkin!

 18. Itse ostin Lumia 800:n noin puoli vuotta sitten ja oon ollut huipputyytyväinen. Todella toimiva ja ennen kaikkia tyylikäs puhelin! Ei ole ollut ongelman ongelmaa ja kaverit ovat ihmetelleet kun kamera on niin paljon parempi kuin iPhonessa kuulemma! :)

 19. minäkin samsungia suosittelen, eka oli samasung galaxy s plus johon oli täysin tyytyväinen,niitä ei vain löytynyt mistään kun hukkasin omani, tilalle tuli samsung galaxy s 2 joka on myös ollut tosi hyvä :) s3 menee jo aika isoks sitten, tai kyllähän sitäki isompia löytyy :D

 20. mulla on iphone, mutta seuraavana puhelimenani ehkä tulee olemaan joku muu. iphonen näyttö hajoaa todella helposti ja korjaus maksaa superpaljon :( kaiholla muistellen 10 vuoden takaisia puhelimia, joita sai tiputella miten sattui ja toimiaporskuttivat kuin unelma :D

 21. Minulla on iphone ja en sitä kyllä vaihtaisi vaikka kentät lähtee vähän väliä ja tietyissä paikoissa se ei toimi ollenkaan, ja joku tuolla mainitsi niistä muistakin jumituksista! Vanhassa iphonessani (4) näyttö hajosi paljon herkemmin kun tässä uudessa siis ihan pieni tiputus riitti että näyttö oli säpäleinä! Silti kannatan puhelinta vaikka kalliiksi se varmaan tulee :)

 22. Joku muukin oli maininnut HTC:n täällä! Mulla ollu nyt 2 v ja puhelin on toiminu kyllä kuin unelma. Ei jumittele eikä muitakaan ongelmia, suosittelen :) Käyttöjärjestelmä on Anroid, joten sama kuin esim Samsungissa.

 23. Kivasti olette kommentoineet, KIITOS näistä!
  Eli lopputulos, ei Nokiaa vaan Samsungin Galaxy tai sitten iPhone. Menee näemmä aika tasan. :)
  Katotaan mihin päädyn!

 24. Mulla on Nokian N9 ja se on toiminut tän 1,5 vuotta ihan superhyvin. Nokia on suotta parjattu. Ukolla on Samsung galaxy sIII ja näyttäs sekin ihan hyvin toimivan, mutta verrattuna N9:iin kaikki on vähän huonompaa. Mun mielestä iPhonessa ei ole mitään ihmeellistä. Ärsyttää Applen ylivalta. Joka vuosi tulee uusi apple, joka on käytännössä ihan sama kuin viime vuonna, mutta silti jengi on ihan ”oooooh, pakko saada UUSIN”. Jos meinaat valita iPhonen ja Samsungin väliltä, niin sit ehdottomasti Samsung :). Hyvä Jutta <3!

 25. I phone ehdottomasti,ei todellakaan mene helposti rikki niin lasi kun mikään muu,lumia jumii ja tökkii ihan yhtälailla kun muutkin nokialaiset,htc desire oli myös hyvä 2,5 vuotta ilman mitään ongelmia

 26. mulla on samsung galaxy s 2. paljon isompi näyttö kuin i phonessa ja i phoneen ei saa ostettua edes muistikortti, jos sellaista tarvii. samsung on myös ohuempi ja tyttömäisempi kuin i phone !

 27. Htc:llä on myös hyviä malleja, kuten One S. Käyttöjärjestelmänä Android, eli sama kuin Samsungeissa. Hyvää kamaa :)

 28. 4s oli ainaki viime vkl stokkan tarjouksessa 250 e HALPA!! Itellä 4s enkä usko että oon iphonesta pois vaihtamassa vaikkei mulla ookaan macia tai oikeastaan muita applen tuotteita… Paras vaan, hyvä kamera ja kivoja appeja, plus tekstarit iphone-iphone ilmaisia!

 29. Samsung galaxy s 3. Ei kannaa laittaa paria sataa enempää iphoneen kun laatu vain huononee.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta