Karkkiperjantai

Ei ole karkkipäivä tänään. Vaan… kaivoin äsken esille tuon vanhan Benettonin neulee, joka joskus hurmasi mut kirpparilla karkkisävyissään. 
Saa toimia perjantain piristysruiskeena! :)

Nyt salille, illalla Indiedaysin juhlat.
Ihana nähdä pitkästä aikaa etenkin Oonaa ja Innaa!
Huomenna onkin luvassa Ravintolapäivää ja komediateatteria. Näistä lisää myöhemmin.
Ihanaa perjantaita! <3
On my way

18 vastausta artikkeliin “Karkkiperjantai”

 1. moikka! toivoisin vastausta tähän koskien ripsenpidennyksiäsi: Tämä on varmaan joskus jo tullut esille blogissasi, mutta kuinka kauan sinulla on ollut ripsipidennykset? ja kärsiikö/haurastuuko omat ripset kun ottaa ripsenpidennykset?

  • Moikka! Mulla on ollut nuo kohta kaksi vuotta. Kyllä ne varmasti vähän huononevat mutta on itselläni ainakin vielä ripsiä jäljellä. :)

 2. Ihana paita! Vähän kulahtanut tosin mutta hyvin passaa. Mut hei näin ulkopuolisen silmin haluan kertoa että kaulasi alue näyttää karmealta itseruskettavasta johtuen? Ihan kuin olisi ihottumaa tai maksaläiskiä ihossa :D miksi sitä ir:ää täytyy laittaa noin paljon..eikä vain ohutta tasaista kerrosta? Kamalan näköistä. Umppalumppa biisi soi päässä :)

 3. Voi hyvänen aika mitä kommentteja! Näillä tyypeillä on varmasti itsellään täydellisen ”ohut ja tasainen” itseruskettavakerros! ;) Oot Jutta paras, pitä toi tyyli! <3

  • Joo, eipä jaksa hetkauttaa mun maailmaa noi kommentit. :)
   Kiitos Nina, ihanat lauantait sulle <3

 4. Nina, et voi väittää että tuollainen mustan harmaa laikukas iho näyttäisi kovin kauniilta? Luonnollisuus iskee ainakin muhun enemmän :)

  • St. Moriz on tummaa ja levityksen jälkeen se on hyvin tumman sävyinen. Haalenee kuitenkin suihkussa, niinkuin itseruskettavat yleensä. Inspiration postauksen kuvat on saman päivän illalta, kun olin käynyt kaksi kertaa suihkussa, salin jälkeen ja ennen iltaa. Eli väri kyllä tasaantuu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta