Kuvioita

Kuviohousut, yes or no? Mulla on hieman ristiriitainen suhde näiden vaatekappaleiden kanssa. Toisaalta tykkään kovasti esimerkiksi armykuvioisista housuista ja kukkapökätkin ovat kivan näköiset hoikat reidet omaavalla naisella. Nuo kuosit tekevät niin herkästi leveän vaikutelman, joten mielestäni kropan pitää olla kunnossa, että nuo imartelevat. Parhaiten sopii pitkille ja hoikille säärille, muiden pitää miettiä kaksi kertaa. :) ( Ja tarkoitan tällä myös itseäni.) Mua houkuttaisi kovasti nuo armyt, ovat houkutelleet jo jonkun aikaa… Mutta pakko kyllä ensin sovittaa miltä ne näyttävät, tekevätkö juuri leveän ja tanakan vaikutelman.

(Onlyn kukkapökät & leopardi legginsit.) 
(Vilan maastokuosiset housut & Vilan pyton pökät.)
Mitäs te olette mieltä kuvioista housuissa?
On my way

13 vastausta artikkeliin “Kuvioita”

 1. Huolestuttavaa kuulla tuollaiselta laihan mallin kropan omaavalta naiselta pelkäävänsä joidenkin kuviohousujen tekevän pyöreämmäksi, tanakamman näköiseksi, kun ihmisiä on kuitenkin paljon pyöreämpiä ja isompia ja he käyttävät ihan samoja vaatteita päällään.

  • No mun mielestä kuviohousut vaan imartelevat parhaiten pitkä- ja kapeasäärisiä. Mutta tämähän on mun mielipide.

  • Olen samaa mieltä anonyymin tekstin kanssa. Toki sun päällä lähes kaikki vaatteet näyttää hyvältä sillä kroppasi on hyvässä kunnossa, en kiellä sitä, ja onnittelen sinua siitä että olet saanut pidettyä itsesi tuossa kunnossa :) Mutta kaikki eivät pysty samaan ja käyttävät silti vaatteita mistä pitävät ja näyttävät niissä hyviltä. ”Parhaiten sopii pitkille ja hoikille säärille, muiden pitää miettiä kaksi kertaa. :) ” Tästä lauseesta saa kuvan että olisit itserakas, joten toivoisin että jatkossa miettisit hieman miten asiat ilmaiset. Toki tämä on vaan mielipideasiaa, kyllä vain, mutta jotkut ihmiset saattavat ottaa asian liiankin henkilökohtaisesti.

  • Tarkoitin tällä kommentilla myös itseäni, jolla ei ole pitkät sääret. :)
   Eli siinä ei ole mitään itserakasta, ikävä jo siitä sellaisen kuvan sai. :/
   Ja mä myös epäilin sopisivatko nuo kuviot mullekaan, en todellakaan sanonut, että mulle sopii mutta muiden pitää
   miettiä. Ihan selvennökseksi vaan. :)

 2. noi army housut on aiva IHANAT! kokeile ihmeessä,uskon että sopisi sulle kun olet niin hoikka ja hyvässä kunnossa:) Itse haaveilen samoista ja mietinkin että jos jostain kaupasta löydän tuollaiset niin menen heti kokeilemaan,en tosin ole varma miltä näyttäisi päälläni:) ainakin lyhentää pitäisi:D

  Ps. Eksyin blogiisi jonkun vauvablogin kautta ja alkuvaikutelma oli että no joo ei mun tyylinen mutta hetken luettuani tykästyin hirveästi ja nyt olen koukussa:)

 3. kuules nytte ! ymmärrän kyllä et sun kaltanen ”paljon porkkanas on kalorei” pissis haluu kirjotella ja läpistä tänne kaikkee mahdollista paskaa siitä et näytätkö jossain housuissa läskiltä vai et. MUTTA en kehottais ’muita harkitsemaan kahdesti’ ! MITÄ VITTUA !!?? ihmiset pukeutuu just niinku ne haluaa ! piste. Sa voit keskustella sun reisistä ja sääristä vaikka sitten sun muitten lonkku liisojen kanssa.

  • Munki mielestä porukalla on oikeus valita itse ! jutan blogia lukiessa tulee muutenkin sellainenolo että se olis vähän ylimielinen ja itseensätäynnä oleva prinsessa.

  • Huoh. En lähde kommentoimaan enempää kuin, että edelleenkin musta kuviolliset housut imartelevat parhaiten hoikkajalkaisia. En puhunut siitä ettei jengi saisi valita mitä päälleen pukee. Tämä on mun blogi ja tuon täällä välillä ilmi omia mielipiteitäni, tarkoituksena ei ole sanoa, ettei pyöreämmät ihmiset saisi pukeutua miten haluavat. Älkää nyt vetäkö hernettä nenään tai ottako liian henkilökohtaisesti. :)

   Prinsessa ois kyl kiva olla ja nainen saa musta välillä ollakin. :)
   Mukavat viikonlopun jatkot!

 4. Hitto, kai nyt jokanen saa kirjottaa blogiinsa mitä haluaa ? Omassa blogissaan saa mun mielestä kertoa mielipiteensä. Jos joku ei voi sietää blondattuja hiuksia niin ei se tarkoita ettei kukaan saisi värjätä vaaleaksi. Huoh, nyt on taas anot käyny vetämässä koko aavikon toosaansa.

  Voi Jutta kun sulla on ihana blogi, vaikutat muutenkin tosi kivalta ihmiseltä :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta