Hou Hou, IHAN MAHDOTON KABAREE, Go Go!

Sain yhteistyön merkeissä Komediateatteri Arenalta kaksi lippua lauantain ensi- ilta näytökseen Peacockiin, jolloin esitysvuorossa oli 
Hou Hou, IHAN MAHDOTON KABAREE, Go Go”. Näytös on 2000- luvulle päivitetty gabaree ja nimensä mukaisesti aika mahdoton show. :) Itse olen aina pitänyt teatterista ja oli kyllä pitkästä aikaa ihan superia käydä sellaista katsomassa. Tässä näytöksessä on mukana mahtava näyttelijäkaarti ja ehdoton oma suosikkini on mukava näyttelevä Jukka Rasila. Veti kyllä jälleen hienon roolisuorituksen, lahjakas kaveri! Näytös kokonaisuudessaan oli mukaansa tempaava ja hauska, mukana oli mm. tankotanssia, tanssia, laulua ja hieman rokahtavampaakin menoa. Me viihdyttiin! :) 

Muutama kuva itse näytöksestä…
Ja meistä…
Mahtava tapa viettää lauantai- iltaa. :)
Vai mitä olette mieltä? 
Esitykset jatkuvat 15.12 saakka Peacockissa Linnanmäellä.  
(Lisätietoja löytyy täältä.) 
On my way

5 vastausta artikkeliin “Hou Hou, IHAN MAHDOTON KABAREE, Go Go!”

  1. Voi Jutta! Mä olen seurannut blogiasi jo alkuajoista lähtien. Täytyy sanoa että kaunistut vaan kerta kerran jälkeen ja tekstejäsi on ihana lukea. Vaikutat niin hyväsydämmiseltä kaiken tuon kauneuden lisäksi! Minun lemppariblogini.

    -kiitos blogista ja mukavaa loppusyksyä<3

    • Ihana kommentti, piristit mun päivää! :)
      Toivottavasti viihdyt täällä jatkossakin, halauksia ja ihanaa syksyä sinnekin <3

  2. Mä en jaksa noista yhdyssanoista mussuttaa, mutta tsekkaapa edes tuo gabareen oikea kirjoitusasu. Ei Arenalta tullut oikeinkirjoitusohjeita lippujen mukana?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta