Naked truth

Munkin on ihan pakko ottaa osaa tähä ”Naked truth” kamppikseen, jonka Tyyliä metsästämässä blogin kirjoittaja laittoi alulleen.  Hyvän asian puolesta!

Meikkaan arkisin hyvin luonnollisesti (mikä tarkoittaa lähes joka päivä BB-voide, peitevoide silmien alle, aurinkopuuteri, kuultopuuteri, poskipuna, kulmiin hieman kynää ja huuliin jotain huulipunaa). Mullahan on ripsienpidennykset, jotka ovat päivieni pelastaja ja niihin olen koukussa. Ikävä kyllä, ilman niitä en ole aikoihin ollut joten ne ovat myös näissä kuvissa minulla. 

En omista photoshoppia, vaan Picasan ja käytän yleensä kuvissa värin lämmitintä, rajausta ja lisään kontrastia. Aikalailla siinä se on. Joten mitään suurta mullistavaa nämä mun ”nakukuvat” eivät teille varmaan tuo, mutta halusin nyt tukea tätä ajatusta kuitenkin. Näissä kuvissa olen ilman meikkiä, hetki sitten heränneenä. 
Olloshyvä. :)

Jokaisella on oikeus olla mitä on!
On my way

22 vastausta artikkeliin “Naked truth”

 1. oivoi jos sinulta näyttäisin niin en varmaan edes tuhlaisi rahojani meikkiin, haha! olet upea :)

  • Voi, kiitos! Mutta meikin tarkoitushan onkin korostaa, ei peittää tai muuttaa lookkia niinkään. =)

 2. Eikö sinua häiritse se että nuo ripsienpidennykset tulevat noin alhaalle silmän päälle? Pienentävät silmiä ja näyttävät kovin raskailta? Oletko ajatellut pitää jatkuvasti? Tekisi varmasti luomelle ja omille ripsille hyvää jos ei jatkuvasti pitäisi.

  • Eipä oikeastaan. :)
   Noh, olen koukussa. Ja eihän nuo tee toki hyvää mutta eivät mun ripset ole kuitenkaan poiskaan pudonneet.
   Ehkä joku paussi tekisi hyvää mutta katsotaan. =)

  • Kulmiin käytän kulmakynää ja joskus olen värjännytkin niitä ns. täyteläisemmiksi.
   Olen aika laiska kuitenkin niiden suhteen, en nypikään juuri koskaan. Ne siis rehottavat tuollaisina lähes läpi vuoden. :)Silmien alla mulla on nyt MACin peitevoide, todella riittoisaa ja hyvää on!

  • Kiitos! Vaikka on siinäkin aina välillä finnejä, joten ei se ihan virheetön ole. :)
   Myös sulle kaikkea hyvää!! :)

 3. Oot kaunis ilman meikkiä! Ainut mikä häiritsee nuo ripsienpidennykset tekee sun silmistä tosi raskaan näköset ja jopa väsyneen näkösen oisit varmasti kauniimpi ilman niitä.. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta