Naked truth

Munkin on ihan pakko ottaa osaa tähä ”Naked truth” kamppikseen, jonka Tyyliä metsästämässä blogin kirjoittaja laittoi alulleen.  Hyvän asian puolesta!

Meikkaan arkisin hyvin luonnollisesti (mikä tarkoittaa lähes joka päivä BB-voide, peitevoide silmien alle, aurinkopuuteri, kuultopuuteri, poskipuna, kulmiin hieman kynää ja huuliin jotain huulipunaa). Mullahan on ripsienpidennykset, jotka ovat päivieni pelastaja ja niihin olen koukussa. Ikävä kyllä, ilman niitä en ole aikoihin ollut joten ne ovat myös näissä kuvissa minulla. 

En omista photoshoppia, vaan Picasan ja käytän yleensä kuvissa värin lämmitintä, rajausta ja lisään kontrastia. Aikalailla siinä se on. Joten mitään suurta mullistavaa nämä mun ”nakukuvat” eivät teille varmaan tuo, mutta halusin nyt tukea tätä ajatusta kuitenkin. Näissä kuvissa olen ilman meikkiä, hetki sitten heränneenä. 
Olloshyvä. 🙂

Jokaisella on oikeus olla mitä on!
Kommentit (22)
  1. Oot kaunis ilman meikkiä! Ainut mikä häiritsee nuo ripsienpidennykset tekee sun silmistä tosi raskaan näköset ja jopa väsyneen näkösen oisit varmasti kauniimpi ilman niitä.. 🙂

    1. Kiitos! En pysty luopumaan niistä… 🙂

  2. fashion victims
    21.11.2012, 23:14

    Olet kyllä tosi kaunis, oon ilonen että säkin lähdit tähän kampanjaan mukaan! Itsellä ei varmaankaan rohkeus riittäisi :–)

    1. Kiitos paljon <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *