Maybellinen BB-voide

Mä olen jo pidemmän aikaa liputtanut Maybellinen BB-voiteen puolesta. Olen kokeillut muutamia muitakin BB- voiteita, mm. Garnieria ja mun on pakko sanoa, että Maybelline on paras! Ihan loistavan keveä voide arkeen, joka on ainakin mun ihon sävylle täydellinen. Ei liian vaalea, mutta ei tummakaan. Puteli on myös hyvin riittoisa, mulla se on kestänyt elokuusta saakka vaikka olen käyttänyt tuotetta lähes päivittäin. Pienikin määrä voidetta riittää antamaan iholle kuulaan ja tasaisen pinnan. Suosittelen!!

Kertokaahan teidän lemppari BB-voiteenne? :)
On my way

11 vastausta artikkeliin “Maybellinen BB-voide”

  1. Mulla on myös tämä Maybellinen BB-voide käytössä, tosin se vaaleamman ihon sävy.
    Minulla on tasainen ihonsävy luonnostaan, eikä juurikaan näppylöitä tai muita, joten monet tavalliset meikkivoiteet tuntuu liian peittäviltä ja paksuilta.
    Maybellinen BB-voide on mulle täydellinen, peittää sopivasti, mutta näyttää ja tuntuu siltä, kuin kasvoissa ei olisi mitään muuta kuin luonnollinen, mutta virheetön iho :)
    Suosittelen!

  2. Siis tämä Maybellinen BB-voide yllätti mut niin täysin! Oon tänäänkin koko päivän katsonut peilistä et vitsi miten ihanan näköinen iho mulla on! :D Eikä tosiaankaan tunnu miltään paksulta pakkelilta, jota inhoan yli kaiken!

  3. Maybellinellä on aivan mahtavia meikkivoiteita! Pitää ehkä itsekin kokeilla, kun tänään viimeksi kaupassa pyörittelin tuota putelia käsissä….

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta