Syyshiukset

Mulla on hiuskriisi!
Kuulen yleisesti paljon kehuja hiuksistani ja monet päivittelevät niiden pituutta ja ihmettelevät miten ne voivat olla omat. Noh, jos voin lohduttaa, tällähetkellä mun hiukset ovat vaan kuiva ja sähköinen pesäke. Jos laitan pesun jälkeen hoitavia aineita (vaikka mitä on kokeiltu ja kaapissa on mm. Maroccan Oilia…) niin hiuksista tulee rasvaiset ja jos taas en laita mitään ne ovat sähköiset ja kuivat. Tilanne on siis aika hankala, ne ovat jokatapauksessa nihkeät. Mulle käy näin yleensä aina syksyisin ja talvisin jos ilma on kuiva ja kylmä. Hiukseni ovat vielä taipuisat, joten tämä pahentaa efektiä. 

Nyt onkin tullut pidettyä hiuksia todella paljon kiinni, koska auki ne ovat olleet todella ällöt. Saa nähdä meneekö tämä ohi vai pitääkö tarkistaa shampoot ja hoitoaineet uudelleen. Tai sitten mun pitää vaan tyytyä tähän jokavuotiseen kohtalooni ja odottaa kevättä ja kesää.

Vertaistukea? :/
On my way

13 vastausta artikkeliin “Syyshiukset”

 1. Ootko kokeillut Aussien tehohoitoja? Mulla ainakin toimii ja jos ei ihan tyveen laita, niin voi välttyä siltä rasvaefektiltä. Itsellä tosin Aussien hoidot ei aiheuta edes rasvasuutta.

  Suosittelen Aussien 3 minute miraclea, jos etsii edullista tai sitten Label M. Relaxing Balm, jota laitetaan pyyhekuiviin hiuksiin ennen hiustenkuivaajaa :)

 2. heei, mulla on ollut ihan sama ongelma hiuksien kanssa. ja sun kuvauksista päätellen, meidän hiuslaatu on täsmälleen samanlainen! mua ärsytti aina, kun tuli talvi ja pakkaset, koska munkin hiukset vaan leijaili ympäriinsä, koska ne olivat niin sähköset. mä aloin käyttämään näitä Tigin tuotteita http://www.verkkokauppasunrise.fi/product_details.php?p=2721 ja sen jälkeen mun hiukset ei oo enää olleet sähköiset! eli siis suosittelen sullekkin noita lämpimästi :)

 3. Kohtalotoveri löytyy täältäkin! Tuntuu että mitä tekisi niin tulos on joko rasvaiset spagettihiukset tai ylikuiva, sähköinen ja lättänä pehko. Ensihätään auttoi itselleni kuolleiden latvojen leikkaaminen, jolloin se karhein osa hiuksista saatiin pois:)

 4. Mulla on ollit toi sähköisyys ongelmana joka talvena/syksynä. Mut tänä syksynä ostin Tangle Teezerin joka on siis harja,mutta älyttömän hyvälaatuinen ja sähköisyys/kuivuus on mulla ainakin pysynyt kurissa. Kyllähän se kirpaisee maksaa harjasta pari kymppii mut kyllä se on sen arvoinen. Suosittelen myös Aussien tuotteita!:)

 5. Mulla on kanssa ollu joka vuotinen ongelma noi kuivat latvat sekä sähköisyys. Nyt oon saanu hiukset pysymään tosi pitkään hyvässä kunnossa Oriflamen seerumilla, josta kirjotinkin juttua hetki sitten (http://draft.blogger.com/blogger.g?blogID=5285528637514748543#editor/target=post;postID=4289212797965860419)ja sen lisäks juurikin Tangle Teezer harjalla. Ainakin mulla toimii, kannattaa kokeilla! Tossa seerumissa on hyvää se, että se ei rasvoita hiuksiä :)
  Löysin sun blogin ihan juuri ja oon kyllä tykästynyt!! :)

 6. Mä olen siskoni kanssa todennut, että meillä tulee juurikin kuivat, mutta nahkeat (vähän niinkun olis likaset tai rasvaset) hiukset silloin jos hyvät rasvat jää vähemmälle. Ollaan siis todettu, että kalanmaksaöljy ja avokado ovat salaisuuksia kauniisiin hiuksiin ;)
  En siis todella tiedä jos tää toimii kaikilla, mutta ainakin meillä!

 7. Joo itsellän oli monta vuotta sama ongelma ja youtube videoita selattaessa törmäsin tälläiseen kuin manteliöljy. Tätä voi ostaa luontaistuotekaupoista. Aivan mahtavaa kamaa! Laitat kerran viikossa. Laitat sitä koko päähän myös päänahkaan ja annat olla mahdollisimman kauan( 6-2h) ja peset pois. Parin käytön jälkeen huomaat että latvatkin ovat pehmentyneet. Toisaalta jos peset hiuksia joka päivä niin sehän kuivattaa myös päänahkaan jolloin se alkaa pukkaa omia öljyjä läpi ja hiukset rasvoittuu nopeammin. Myös kannattaa suihkussa pestä ainoastaan päänahkaa ja vähän hierot shampoota latvoihin. Koska sillon kun peset shampoot pois niin shampoot jämät menevät latvojen kautta viemäriin. Ja älä ollenkaan hankaa hiusta vaan ”gently massage the hair, do not scrub” Näillä keinoilla vältyin kuivasta tukasta! Nyt oma tukka on kasvanut paljon paremmin ja myöskään kaksihaaraisia ei ole ilmestynyt! kannattaa kokeilla!

  -Anna

 8. öljyt on ihan blääääh tuotteita!! äiti kauneusalan kouluttaja ja kantanu kotiin jos minkäkinmoista hiusöljyä niin mikään ei ole tehonnu; aina pörröpää! unoha ne :)

 9. ei ihme että kuivuu kun käsittelet sitä niin paljon ja värjäysväli on liian usein… tehohoitoja jatkat toki mutta kokeileppa kuuri luontoisesti joka pesunyhteydessä tehohoitoa ei ainoastaan kerran viikossa. parin viikon kuuri ja muista hiuksiin jätettävä hoitoaine :)tsemppiä. hiustenhoitosuihketta voi laittaa päivänmittaankin kuivaan tukkaan! auttaa poistaa sähkösyyttä

 10. Welcome to the club! Oon kärsinyt samasta ongelmasta talvisin tai oikeastaan vuoden ympäri. Kaiken lisäksi mulla on vielä luonnonkiharat hiukset. Kokeiltua on tullut ties mitä hiustuotteita. Vihdoin ja viimein sain huokaista kuitenkin helpotuksesta ja heittää kampaamosta ostetut purnukat roskikseen kun tein mahtavan löydön: http://www.billyinthetree.com/ (pure versio). Pure -verisio ei sisällä minkäänlaisia hajusteita tai muita kemikaaleja, joten teho on taattu. Suosittelen levitystä kuiviin hiuksiin. Muutama pisara kämmenelle, hiero ölyjä molempiin kämmeniin ja levitä hiuksiin. Eron huomaa samantien ja muutaman viikon jälkeen pörröisyys on poissa ja hiukset ovat kiiltävät. Itse käytä tätä myös ihollakin.

  -A

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta