Syyshiukset

Mulla on hiuskriisi!
Kuulen yleisesti paljon kehuja hiuksistani ja monet päivittelevät niiden pituutta ja ihmettelevät miten ne voivat olla omat. Noh, jos voin lohduttaa, tällähetkellä mun hiukset ovat vaan kuiva ja sähköinen pesäke. Jos laitan pesun jälkeen hoitavia aineita (vaikka mitä on kokeiltu ja kaapissa on mm. Maroccan Oilia…) niin hiuksista tulee rasvaiset ja jos taas en laita mitään ne ovat sähköiset ja kuivat. Tilanne on siis aika hankala, ne ovat jokatapauksessa nihkeät. Mulle käy näin yleensä aina syksyisin ja talvisin jos ilma on kuiva ja kylmä. Hiukseni ovat vielä taipuisat, joten tämä pahentaa efektiä. 

Nyt onkin tullut pidettyä hiuksia todella paljon kiinni, koska auki ne ovat olleet todella ällöt. Saa nähdä meneekö tämä ohi vai pitääkö tarkistaa shampoot ja hoitoaineet uudelleen. Tai sitten mun pitää vaan tyytyä tähän jokavuotiseen kohtalooni ja odottaa kevättä ja kesää.

Vertaistukea? :/
Kommentit (13)
  1. Welcome to the club! Oon kärsinyt samasta ongelmasta talvisin tai oikeastaan vuoden ympäri. Kaiken lisäksi mulla on vielä luonnonkiharat hiukset. Kokeiltua on tullut ties mitä hiustuotteita. Vihdoin ja viimein sain huokaista kuitenkin helpotuksesta ja heittää kampaamosta ostetut purnukat roskikseen kun tein mahtavan löydön: http://www.billyinthetree.com/ (pure versio). Pure -verisio ei sisällä minkäänlaisia hajusteita tai muita kemikaaleja, joten teho on taattu. Suosittelen levitystä kuiviin hiuksiin. Muutama pisara kämmenelle, hiero ölyjä molempiin kämmeniin ja levitä hiuksiin. Eron huomaa samantien ja muutaman viikon jälkeen pörröisyys on poissa ja hiukset ovat kiiltävät. Itse käytä tätä myös ihollakin.

    -A

  2. ei ihme että kuivuu kun käsittelet sitä niin paljon ja värjäysväli on liian usein… tehohoitoja jatkat toki mutta kokeileppa kuuri luontoisesti joka pesunyhteydessä tehohoitoa ei ainoastaan kerran viikossa. parin viikon kuuri ja muista hiuksiin jätettävä hoitoaine :)tsemppiä. hiustenhoitosuihketta voi laittaa päivänmittaankin kuivaan tukkaan! auttaa poistaa sähkösyyttä

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *