New York Fashion Week

”Oh New York, New York!” 
New Yorkin Fashion Week lähestyy! Se saakin omat ajatukseni takaisin joulukuuhun 2005, jolloin oltiin kolmen ystäväni kanssa minimittaisella reissulla New Yorkin sykkeessä. Ihan mieletön kokemus, huhhuh! Ja joulukuussa plussaa toi se Amerikkalainen joulumeininki, valoja siellä, valoja täällä ja mm. Rockefeller Center luisteluratoineen. Muistan muuten vahvasti tuon tunteen, kun astuin ensimmäisen kerran metrotunnelista ihan siihen Times Squaren ytimeen. 
Haukoin vaan henkeä ja äimistelin miten suurta ja ”vilkkuvaa” kaikki olikaan. :)

New York on shoppailijan unelma, niinkuin me kaikki tiedämme. Se on sitä niin tuhlarille kuin opiskelijabudjetin omaavalle nuorellekin. Itse rakastuin Sohoon ja sen putiikkitarjontaan, hinnatkin olivat ainakin silloin edullisia. Oli ihanaa kierrellä kahviloita ja nauttia suurkaupungin sykkeestä, elokuvissa käynti oli myös hauska elämys. Ihmiset huutelivat yläfemmoja kesken leffan ja meininki oli jenkkien tapaan hieman ”vapautuneempaa”.
Mahtava paikka, johon on pakko päästä vielä joku päivä uudestaan!

Olen yksi Indiedaysin Inspiration bloggaajista, joka pääsi mukaan yhteistyökampanjaan Veikkauksen kanssa. 
Heillä on vielä tämän viikon ajan kamppis meneillään, jossa on mahdollisuus voittaa huikea palkinto! 
Passaisi ainakin minulle. :) 

New Yorkin Muotiviikot on yksi maailman suurimmista muotitapahtumista. 
Ensimmäisenä suomalaisena Muotiviikoille päässyt IvanaHelsinki 
on helmikuussa mukana jo kuudetta kertaa, kun vuoden 2013 syysmuoti astelee lavoille. 
Pääset matkakumppanisi kanssa kutsuvieraana seuraamaan yhden Suomen menestyksekkäimmän muotitalon, 
IvanaHelsingin syysnäytöstä. 

Pääset vierailemaan IvanaHelsingin lippulaivamyymälässä sekä tapaamaan 
muotitalon pääsuunnittelijan, Paola Suhosen. Matka on paketti huippumuotia, 
suurkaupungin sykettä ja loistavaa ruokaa ja mikä parasta, VIP-ominaisuuksilla. :) 
Muotiviikot järjestetään 6-13.2.2013. 
(Kuvat weheartit.com)
Tätä tilaisuutta ei kannata jättää käyttämättä!
Aikaa on maanantaihin 26.11 klo. 9:00 saakka. (Palkintoja arvotaan 1 kpl.)
Osallistumaan pääset TÄÄLTÄ!

Ja jos aikaisemman vuoden palkintomatkan fiilikset kiinnostaa, 
ne pääset kurkkaamaan täältä. :)
On my way

4 vastausta artikkeliin “New York Fashion Week”

  1. Oo pakko vähän hehkuttaa! enää muutama viikko ja siellä taas :) Me oltiin kaks vuotta sitte jouluna siellä ekaa kertaa ja rakastuttiin siihen paikkaan paljon. niin paljon että nyt tulee sitten kolmas joulu siellä, yks kesäki välissä :) siitä kai tuli meidän jouluperinne. paeta jouluressiä ja nauttia nykistä.

  2. New York on ikisuosikkini, olen asunut vuoden New Yorkin liepeillä ja sittemmin käynyt kaupungissa toistakymmentä kertaa… Tuohon kilpailuun en osallistu, olisi kamalaa, jos voittaisin, koska muotiviikot ovat työni kannalta niin huonoon aikaan. En pääsisi lähtemään, koska samaan aikaan työskentely on kiivaimmillaan jo kevään 2014 muodin parissa…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta