Moi moi moi

Pikapäivittelyä luvassa ennen kuin lähden Fressiin viimeistelemään tämän viikon treenit. Treeniviikko on ollut hyvä kokonaisuudessaan ja tänään tulee viides treenipäivä. Fiilis on hyvä ja motivaatio kohdillaan! ;)

Eilen oltiin poikaystävän kanssa Heinolassa hänen sukunsa juhlissa, paljon siis uusia ihania ihmisiä. Huiput kekkerit ja hauskaa oli! Tänään olisi tarkoituksena lähteä ystävän kanssa viettämään iltaa, eli kirjaimellisesti sanottuna juomaan vähän valkkaria ja jauhamaan paskaa. :) Ihanaa, kun on kerrankin vapaa viikonloppu ja voi ottaa ihan iisisti. Uuden työn myötä mulla tulee olemaan onneksi vapaita viikonloppuja tulevaisuudessa ja tämäkös jos joku passaa mulle!

Mulla on muutamia aarteita uudessa puhelimessani (Lumia 710). Ostin tuon, koska halusin ostaa puhelimen kerralla, en kytkynä ja aloin miettimään etten ole valmis kyllä sijoittamaan puhelimeen yli 300 euroa. Jos se taas vaikka sattumoisin varastettaisiin niin ottaisi ihan törkeästi päähän. Ja tämä on mulle ihan passeli, hyvin toimii ainakin vielä ja ominaisuuksiakin on ihan kivasti, tarpeeksi! Näitä ensimmäisiä kuvausaarteita tulee tässä:

Sakun söpö lapsuusnalle, nukkuu muuten meidän keskellä. :)
Ja alla eilisen asu.
Toppi H&M
Pöksyt Zara
Hieman sekava postaus mutta huomenna sitten jotain asiallisempaa.
Ihanaa lauantaita sinne! <3
On my way

12 vastausta artikkeliin “Moi moi moi”

  1. Näkyykö tossa nallekuvassa jotain sopimatonta vai näänkö vaan kaiken kaksimielisesti? :)

  2. Moi, haluisin kysyä että mistä sun ruokavalio koostuu niinä päivinä ku ne treenaa? mulla ois tavotteena laihtuu pari kiloa, ja oonkin ollut 1200 cal/päivässä dieetillä. Mulla ei ole aikaa liikunnalle joten siksi tulee syötyä melko vähän. Tuntuu vaan ettei edistystä tule, ja haluisin just tommosen kropan kun sulla ! (tarkotuksena olisi alottaa joskus myöhemmin saliharjottelu kun aikaa heltiää). Mun ruokavalio koostuu aika lailla rahkasta, raejuustosta, täyshyvästä, hedelmistä ja kanasta/kalasta/lihasta. Syönkö liian paljon vai onko toi 1200 ihan liian vähän?? oisin tosi kiitollinen jos vähän neuvoisit mua :)

    • Moi, 1200 kcal ei ole kovin paljoa ja ehkä olet säästöliekillä? Kokeiles vähän lisätä ruokaa?
      Jos tuntuu ettei ole aikaa salille niin miten oisi lenkkeily? Liikunta on kuitenkin niin tärkeää ihmisen yleiselle hyvinvoinnille, että suosittelisin kyllä aloittamaan. On tosi hyvä homma myös painonhallinnassa. :)
      Liikunta kuluttaa energiaa, joten toki jos treenaan mun tulee syötyäkin enemmän, kun on suurempi nälkä. Salittomina päivinä tulee syötyä automaattisesti vähemmän. Paljon protskua, kanaa ja kalaa, raejuustoa ja mä tykkään paljon salaateista, sekä keitoista. Puuroa aamulla, maitorahat, vihannekset, hedelmät, pähkinät jne. Itse syön vähähiilarista leipää muutaman palan päivässä lisukkeiden kera, mutta mielestäni myös normaali ruisleipä on ihan hyvä lisä ruokavalioon. Toivottavasti oli jotain apua! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta