Khakinvihreää

Löysin viime viikolla jälleen kerran Zarasta ihan täydellisen malliset housut. Otin heti kerralla kahdet, khakinvihreät ja mustat. Tykkään housuissa korkeammasta vyötäröstä ja näissä iso plussa oli juurikin tuo vyötärölinja. Housut istuvat muutenkin ihan täydellisesti ja tuntuvat päällä mukaville. Hintakaan ei ollut paha, alle neljäkymppiä. Zara on mun ihan ehdoton suosikkipaikka jos täytyy löytää istuvat ja hyvät housut.

Mitäs sanotte? :)
On my way

12 vastausta artikkeliin “Khakinvihreää”

 1. ihanat!! mistä zarasta kävit ostamassa nämä, meinaan oon itekkin ettinyt khakinvihreitä housuja?:)

 2. Mulla on kans noi! Ihan super mukavat päällä! :) Mitä kokoa sun housut on?

 3. Apua ku oot pieni kokonen! Mulla on samoista housuista koko 38 ja olen about samoissa mitoissa kanssasi (171cm, 59kg). Toki mun housut on hieman löysähköt, mutta 34 kokoa en olisi varmaan ikinä saanut ängettyä päälleni :D Eipä sillä ole väliä mikä koko toisella on, mutta pisti vain silmään! :D

  • Ai. :) Mul on aina melkein 34 koko housuissa ja paidoissa. Riippuu toki mallistakin.

 4. Ihme muuten kun sä et ole ”hurahtanu” niihin Dr Denim housuihin.. Itse kanssa ennen pidin noista Zaran farkuista, mut sit päästin kokeilla noita Dr Denim Plentyjä jotka ovat myöskin korkeammalla vyötäröllä, ni en kyllä muita enää huoli. On niin mukavat päällä, kuin toinen iho! :) Suosittelen joskus kokeilemaan, voisit ehkä tykätä :)

  • No siis, kyllähän noita on suositeltu ja mietin vähän pitäisikö tuollaiset kokeeksi tilata. Ja nimenomaan sitten korkeammalla vyötäröllä… katotaas… :)

  • Hahah, ei mul nyt niin kovat vatsalihakset oo et tarvis kadehtii. :D
   Kiitos kuitenkin, ite oot upee. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta