Naisille

Löysin tänään aika kivan uuden nettikaupan, nimittäin Intimi.fi:n. Nimi saattaa antaa ehkä hieman epäilyttävän mielikuvan mutta mikään aikuisten lelukauppa ei ole kyseessä. :) Tuolla myydään mielestäni aivan ihania hieman ”ylellisempiäkin” alusvaatteita. 

Suomessa alusvaatetarjonta on mielestäni vähän pliisua, saisi olla enemmän värejä, koristeluja ja sensuellisuutta. Lindexissä töissä olleena pakko todeta, että suomalaiset naiset ostavat eniten basic- liivejä mustana, beigenä ja valkoisena. Mä olen aina ihmetellyt suunnattomasti naisia, jotka käyttävät vaikka yksiä liivejä vuoden jokaisena päivänä ja ne yhdet liivit käytetään ihan puhki. Naisellisuus on ihana asia ja jokaisen naisen pitäisi enemmän korostaa sitä. Panostaa myös alusvaatteisiin, yhtälailla kuin päällyvaatteisiin. Mulla ainakin on parempi fiilis, kun tunnen oloni hyväksi alusvaatteita myöten, itse en sitä beigeissä rintsikoissa ja mummoalkkareissa koe. 
Toki makuja on monia…

Mielestäni aivan ihania, kannattaa käydä kurkkaamassa! :)
On my way

14 vastausta artikkeliin “Naisille”

 1. Makuja on monia, mutta jos omaa E-kupin tai siitä isommat rinnat, tulee liivien ostamisesta aika hankalaa. Liivivalikoimaa ei ole nimeksikään yhtä paljon kuin pienemmille liiveille ja lisäksi hinnat voivat pompata sataan euroon. Joten ei se aina ole kiinni siitä, etteikö haluaisi vaihtaa liivejä päivittäin.. :)

  • Tämä totta.. tsekkaa hei brastop.com, siellä on kivoja ja edullisia liivejä t. 65F ps. toisin kuin ko. blogin tyyliin sopii, tämä ei ole maksettu mai..”yhteistyö” ;)

  • Lindexissä on ainakin suurempiakin liivejäkin värikkäinä, kandee käydä sieltä kurkkimassa! =)
   Ja PS. Tämäkään ei ole maksettu mainos tai yhteistyö! ;)

  • Lindexissä on kokoani 70E tasan yhtä mallistoa, mustia ja valkosia perusliivejä. Harmittaa ku ei pysty ostelee esim. H&M:n ja Gina Tricotin ihania halpoja rintsikoita. Anonyymi: oletko paljon tilannut tuolta brastopista? Onko postikulut suuret ja kuinka nopea toimitus siellä on Suomeen? On kyllä tosi paljon kivan näköisiä ja halpoja rintsikoita, kiitos vinkistä :)

  • joo ja kaikkiin ammatteihin eivät myöskään pitsihärpäkkeet sun muut sovellu, joutuu panostamaan käytännöllisyyteen ja mukavuuteen.. istumatyöhön tai kassan taakse toki käyvät melkein mitkä tahansa.

  • OOn tilannu kaks kertaa brastopista, tienny tosta kaupasta vähän alle vuoden.. Ihanimpia on must Curvy Katen liivit balconette-mallissa, nostaa rinnat hienosti. Tulee UKsta, joten postikulut oli aika matalat muistaakseni, olisko ollu 8e tai jotain vastaavaa.. Ei jää myöskään tulliin! Kandee lukee kyllä arvosteluja, joissain liiveissä heittää koot, ei kyllä mitenkään kauheasti. Parastahan olis jos jaksais käydä mallailemassa liikkeissä (esim funky lady) just esim curvy katen tai vaikkapa panachen kokoja jotta saa vähän koko-osviittaa, mutta tosi hyvin mulla on kyl osunu noi koot kohdilleen :)

  • Musta tuntuu, että monet vaan haluavat tarttua asioihin negatiivisesti ja sanoa jotain negatiivista.
   Kiva jos pidit. :)

 2. Jos joku nainen haluaa olla miehekäs, niin eikai sitten naisellisuutta tarvi niin korostaa niin alus kuin päällysvaatteillakaan :D Jos tulisin sua vastaan, niin voisin kuvitella miten tuijottaisit mua, kun välillä kuljen reisitaskuhousuissa ja hupparissa, ilman meikkiä tietenkin :) Annetaan kaikkien olla mitä on.

  • No ei tietenkään, en nyt tässä tarkoittanut naisia jotka haluavat olla miehekkäitä. Ja hei, kaupunki on pullollaan ihmisiä jotka tulevat vastaan lökäreissä ja tuulitakissa, ei mua kiinnosta. Kuljen itsekin välillä rennoissa vaatteissa ja meikittä. Saliltakin lähden yleensä aina tukka märkänä menen sitten kotiin tai en. Mä en ole nöpön nuuka ulkonäön suhteen vaan tykkään ottaa rennomminkin, jos täällä nyt muuta luullaan. :)
   Rakastan alusvaatteita ja tykkään, että ne ovat kivoja, ei siinä muuta. :)

 3. Olen ulkomaalainen ja täytyy sanoa että Suomessa on aika paljon naisia jotka eivät vaan kiinnostu siitä miltä he näyttää… Se ei enää ole edes maun juttu… Esim. jos kynsilakka on melkein tullut pois niin miksi sen vaan annetan olla. Rumannäköistä..

  Kotimaassani suhtauduminen on aivan erilaista. Se, että on kivannäköiset naiselliset alusvaatteet, huolitellut kynnet tai se, että kropasta pidetään huolta on ihan normaalia. Sitä arvostetaan. En ymmärrä sitä suhtaudumistä että ”haluaa panostaa muuhun kun ulkonäköönsä” – miks edes täytyy valita? Itsensä kunnioittaminen on saman tärkeetä kun koulutus, ura tai perhe… Itse pidän aina huolta siitä, että kynnet näyttää hyvälle, hiukset on puhtaat, vaatteet on naiselliset, kroppa hyvässä kunnossa jne, koska siitä tule hyvä itsetunto. MUTTA käyn myös koulussa, yritän edetä urallani, pidän huolta perheestäni ja kodistani. Suomalainen mieheni on myös sama mieltä siitä, että olis kivaa jos suomalaiset naiset pitäisit enemmän huolta niiten ulkonäöstä..

 4. Olen aivan samaa mieltä edellisen kommentoijan kanssa. Toki omasta tuttavapiiristä löytynee muutama itsestään huolta pitävä naisihminen, mutta tuntuu että eniten on näitä jotka ei pidä lainkaan, missään määrin huolta ulkonäöstään. Ulkonäkö on kuitenkin se jonka me ensimmäisenä näemme ihmisessä ja siksi siihen kannattaa nähdä edes hieman vaivaa. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta