Luettavaa lahjaksi

Jos mainospläjäys ketuttaa, ohita tämä postaus! :)
Nimittäin, haluan vinkata teille Allerin joulukampanjasta, jossa lehti kuin lehti on vaan 19.90 €.  Tuolla on valittavana esimerkiksi FIT, Elle ja Seiska. Myös A-lehdillä on joulun tarjouskamppis ja heidän valikoimissaan on mm. Trendi, Kauneus & Terveys, Kotivinkki ja Demi. Mä olen jo muutamana vuonna lehtiä lahjaksi tilannut ja mielestäni on ne ovat aika kivakin idea. Myös tänä vuonna ajattelin tuon tehdä, pitää vielä miettiä mitä ja kenelle. :)

Vai mitä mieltä olette? :)
On my way

2 vastausta artikkeliin “Luettavaa lahjaksi”

  1. Moikka! Ei liity postaukseen mitenkään, mutta huomasin että olet suorittanut merkonomin tutkinnon Suomen liikemiesten kauppaopistossa, yo-pohjaisella linjalla. Olen kaivanut koko netin ympäri, mutta tietoa nimenomaan yo-pohjaisesta koulutuksesta ei tunnu löytyvän. Olisinkin kiinnostunut, miten valinnat tehtiin, mistä pisteitä sai ja millaiset pisteet sulla esim oli? Kiitos jos jaksat auttaa. :)

    • Moikka! Joo, pitää paikkansa. Mä en muista yhtään mun pisteitä… :/
      Mutta valintakokeessa oli muistaakseni haastattelu ja jonkun sortin matemaattisia tehtäviä sun muuta.
      Aika helppo koulu jos suoraan sanon, mutta yleispätevä ja jos mielit vaikka tradenomiksi on tuo hyvä pohjakoulutus. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta