OnePiece hoodie

Thomas OnePieceltä laittoi mulle joku aika sitten meiliä, että saan valkata pari tuotetta heidän valikoimistaan. Olin innoissani, koska rakastan noita ”aikuisten potkupukuja”! Heillä on myynnissä nykyään kuitenkin paljon muitakin tuotteita, mm. huppareita. Valkkasin haalarin lisäksi harmaan OnePiece hupparinMielestäni todella kiva ja rento oloasu kotiin ja toimiihan tuo vaikka legginsien kanssa muuallakin. OnePiece merkkinä on aito ja alkuperäinen, joten haluan ehdottomasti kannattaa ja mainostaa heidän tuotteitaan useiden feikkien rinnalla. 🙂  Tässä mun valkkaama huppari, haalarista kuvia myöhemmin.

Mitäs pidätte? 🙂
Jos OnePiecen tuotteet kiinnostavat, heidän nettikauppansa löytyy täältä!

Kommentit (16)
  1. Minusta on hieman kummallista, että julkaiset kommentteja joissa reisiäsi haukutaan, mutta et ole julkaissut aiempaa kommenttiani liiallisesta mainonnasta blogissasi. Ulkonäköäsi siis saa haukkua, mutta mainonnasta ei saa antaa palautetta?!

    Niin ja olen huomannut mainonnan ehkä hieman vähentyneen blogissasi viime aikoina ja ilokseni on tullut suhteessa enemmän juttuja sinusta 🙂

    1. Mä en julkaise ”mainostuskommentteja” silloin, jos kyseessä on joku sovittu yhteityö yrityksen kanssa. (Nojoo, muutaman olen ehkä julkaissut mutta huomannut sen vaan provosoivan joten en enää.) Mielestäni on kohtuullista, että silloin heidän tuote saa sen huomion, eikä keskitytä siihen mitä mun blogin sisältö on.

      Sun kommentti oli varmaan koruhetken postauksen yhteydessä, koska sillon tuli niin paljon suoraan sanoen paskaa kommenttia, etten enää todellakaan voinut julkaista niitä koska eivät liittyneet kyseiseen yritykseen. Ehkä ymmärrät mun pointin. 🙂

      Muuten kyllä julkaisen lähes kaiken, paitsi jos lähetään puhumaan läihpiirini ihmisistä negatiiviseen sävyyn.

  2. ooo ihana huppari!! 🙂

    1. Eikö! 🙂
      Tuolta saa kaikkea niin ihanaa!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *