Treenaten

Taas tulisi treeniaiheista postausta, nimittäin viime viikon liikkumiset on mulla kalenterissa ylhäällä teitä varten. Olen ollut nyt todella tyytyväinen tähän treenitahtiin ja moodiin, mikä mulla on päällä. Fressissä on tullut käytyä säännöllisesti ja välillä on treenattu aikataulujen puitteissa myös poikaystävän kanssa Espoossa. 

Viime viikko (Vko 47) näytti tältä:
MA Crosstrainer 25 min + jalat ja pepputreeni.
TI Crosstrainer 30 min + käsivarret & vatsoja jumppapallolla.
KE Crosstrainer 15 min + kuntopyörä 15 min ja kevyt rintalihastreeni. 
Loppuun muutama vatsalihas.
TO Crossari 30 min + selkä- ja olkapäät. Loppuun vatsoja.
PE Vapaa
LA 30 min Crosstrainerilla ja käsivarret. Loppuun 10 min kuntopyörällä.
SU Vapaa

Kuten huomata saattaa olen lisännyt aerobisten määrää hieman, oikeastaan tarkoituksena polttaa rasvaa. Olen miettinyt mitä haluan kropassani tapahtuvan ja reidet ovat mun ns. ongelma-alue, niihin kerääntyy rasva ensimmäisenä, poikkeuksetta. Haluaisin niistä rasvaa pois ja kiinteyttä tilalle, eli toisinsanoen lihasta sopivissa määrin. Kyykkyjä on tullut harrastettua jo pidempään ja ne ovat kyllä ihan mielettömän hyvä juttu. Eilenkin tuli kyykättyä niin, että jalat ihan tärisivät kun salilta lähdin. Ajattelin tehostaa jalkatreeniä ja ottaa vähän mittoja, katsotaan saanko tuloksia aikaan.
Olisiko teillä jotain hyviä vinkkejä jalkojen solakoittamiseen?
Millä olette saaneet nipistettyä senttejä pois reisistä? 
Kommentit (30)
  1. Kyllä ne on ne kyykyt ja mave joilla oon jalat saanut timmiksi. Juoksu toki kuluttaa kaloreja mutta ehkä max. mäkivedot ja pikamatkat muokkaa bebaa, ja kuinka moni meistä niitä harrastaa, ainakaan tarpeeksi! Eli salille mars, syväkyykky tai box-kyykky ja erilaiset hyppyliikkeet tms. on ihan parhaita reisien ja berberin muokkaajia! Tsemppiä treeneihin, meikäläisellä ainakin just takareiskaan ja pakaroihin on vaikein saada tuntumaa, etureidet kun meinais ottaa kaiken treenin 🙁 (Kantsii tota etureiskadominanssia varoa kyykyssä, googleta vaikka jos et oo vielä diagnosoinit ja korjannut itselläsi – suurimmalla osalla se kuitenkin on!)

  2. Ootko koittanut TRX nauhoja. Jos salilta löytyy sellaiset niin kannattaa ehottomasti kokeilla! Liikkeet tehoaa koko vartaloon ja erityisesti takareisille on paljon liikkeitä.

    1. Itseasiassa en ole. Elixiassa taisi olla mutta nyt en ole varma onko Fressissä. Täytyy tarkistaa asia. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *