Koukussa

Mä olen todella huono katsomaan telkkaria, en varsinaisesti seuraa muita sarjoja kuin salkkareita. Ja näitäkään en oikeastaan tiedä miksi. Suomalaiset sarjat ovat harvoin hyviä mutta ehkä salkkarit ovat jo sen verran legenda, että pakkohan niitä on vaan katsoa. :) 
Saku on nyt kuitenkin onnistunut koukuttamaan mut yhteen sarjaan, nimittäin Sons of Anarchyyn. Mä hyppäsin mukaan sarjan loppupuolella, mikä sinällään vähän harmittaa, koska nyt ei ole sitten enää oikein mieltä nähdä sitä alkukautta. Mutta todella mielenkiintoinen ja hyvä sarja, oon ihan koukussa! Noita voisi katsoa vaikka kuinka monta peräkanaa, sen verran jänniä juonenkäänteitä. Aika raakaa settiähän tuo välillä on mutta… mä tykkään. :)

Mihin sarjoihin te olette koukussa? :)
On my way

11 vastausta artikkeliin “Koukussa”

 1. SOA on kyllä yksi parhaista sarjoista, löytyy kaikki ilmestyneet jaksot HD kuvanlaadulla kun ei suttukuvaa jaksa katsella.

  Ja sarjoja joita voin suositella muille:
  Person of Interest (kannattaa katsoa 4 ekaa jaksoa ja päättää sitte vasta jatkaako vai ei)

  The Walking Dead

  Dexter

 2. Mun poikaystävä on ihan koukussa ns. tyttöjen sarjaan, pretty little liarsiin ja pakottaa mutkin sitä kattomaan :D Se on kyllä tosi jännä ja koukuttava, suosittelen kattomaan jos et oo vielä nähnyt :)

 3. SOA on aivan loistava ja ehdottomasti sun kannattaa katsoa myös vanhoja jaksoja! Jokaisessa tuotantokaudessa on kuitenkin aina oma jujunsa :) Muita loistavia sarjoja jotka ainakin mua koukuttaa, on esim. Dexter, Game of Thrones, True Blood, Big Bang Theory, New Girl..

 4. SOA täytyy ehdottomasti kattoo ihan ekan kauden alusta asti, jää muuten koko sarjalle olennaisia juttuja väliin!

 5. Heissan :) Aina välillä oon sun blogia käynyt lukemassa ja nyt oli pakko jättää kommentti kun liippas niin läheltä! Mä oon myös seurannut tätä sarjaa vasta siitä kolmannesta tuotantokaudesta asti, mutta Netflixissä on SOA:n kaikki 3 tuotantokautta niin menin sitte kattomaan maratonina kaikki jaksot viikko sitten! :D Jos sulla on siis Netflix niin ei muutaku sinne kattomaan! Tai jos ei vielä oo niin Spotifylla saa liityttyä sinne ilmaseks ja kattoa sieltä joulukuun loppuun asti ilmaseksi sarjoja ja leffoja (norm. joku 8e/kk). Sielä on myös paljon muita hyviä sarjoja kuten Moderni perhe (ihan paras!), joka on mulla seuraavana projektina edessä :D

  • Okej, mä oon miettinyt myös tuota Netflixiä.
   Toimiiko se hyvin? Poikaystävä vaan sanoi, että siellä on kuulemma aika
   suppea leffavalikoima. Siksi en ole lähtenyt edes tarkemmin tutustumaan…

 6. ite ostin vähän aikaa sit just ekan tuokkarin tota anttilasta ja pakko myöntää et koukutuin siihen kyl melko kovasti.. loistava sarja ja Jax on niiiin kuuma <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta