No ne Kissyt!

Onhan mun pakko sitten tilata kokeeksi ainakin yhdet Dr Denimin Kissy- farkut. Joululahja itselleni! 😉 Kyseisiä farkkuja on suositeltu mulle jo niin monelta taholta, että ei kai tässä voi muuta tehdä. Odotan kuitenkin seuraavaa palkkaa ja viikon päästä sitten tilailen. Nyt teen ennakoivaa ”tutkivaa journalismia”… 🙂 
Eli jos olen 171 cm, yleensä farkut ovat mulla 34 kokoa, joskus mallista riippuen 36, niin kandeekohan tilata koko xs? Ja venyvätkö nuo paljon käytössä? Haluan ehdottomasti tuon korkeamman vyötärön, joten mietin vielä noita värejä. Mustia farkkuja multa löytyy jo aika monet… mutta toisaalta jos nuo ovat ihan unelmat, on musta mielestäni paras väri farkuissa. Denimin värisiä mulla ei juurikaan ole, mutta denim on aika tylsä. Hmm. Pitää vielä miettiä mitkä värit valkkaan!

Oletko sinä ”Kissy-fani”? 🙂
Kommentit (19)
  1. oon kokoa noin. 27-28/34 nii kanattaako mun ottaa s vai m ? auttakaa en tiiä kummanko tilaa enkä pääse sovittaan ku ei täs lähellä oo liikkeitä missä pystyisin kokeilemaan .. :s mullahan ei ennemmin oo noita, mut kehuttu paljon niin haluaisin ! :))

  2. Kiitos paljon näistä vinkeistä, ovat kullan arvoisia! =)

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *