Pink

Sori tämä parin vuorokauden blogihiljaisuus. Tähän on itseasiassa syynsäkin, eli mulla on ollut ongelmia netin kanssa, vaihdoin Elisa Viihteeseen ja yllättäen netti ei sitten lähtenytkään toimimaan kuten piti. Noh, nyt se pelaa, ainakin toistaiseksi. Aloitin tänään uudet työtkin, minkä suhteen mulla on erittäin kiva fiilis näin ensimmäisen päivän jälkeen. :) Talvikin on tullut tässä parin päivän sisällä mikä taas ei ole niin kivaa, lumi ei ole mun juttu.
Ostin tänään pinkkiä piristämään vaatekaappia. Alkaa jo vähän kyllästyttämään nuo viininpunaiset, lilat, burgundyt sun muut syys/talvivärit. 

Paita Vero Moda
Legginsit Lindex
Mitäs pidätte? :)
On my way

19 vastausta artikkeliin “Pink”

 1. Missä oot töissä nyt? Ootko vielä vaatteiden parissa? Paita on liian räikeä omaan makuuni, mutta sulle sopii.

 2. Mulla on tuo ELisa Viihde, mutta oon vaihtamassa siä pois, koska se toimii tosi huonosti! :( Toivottavasti sulla toimis paremmin :)

  • Joo, netti pätkii jonkun verran. :( Otin lähinnä tuon Digiboxin ja halvan kamppistarjouksen vuoksi.
   Mulla on muuten niin karseet puhelinlaskut, että kaikki alennus on tervetullutta.

 3. Lähinnä säälittää että pitää niitä tissejä esitellä. Taidan siirtyä muiden laadukkaampien blogien pariin.

 4. jep.. samaa mieltä. miksi esittelet tissejäsi nykyään kokoajan? ne tissit on paljon tyylikkäämmät siellä piilossa paidan alla!

 5. Mielestäni surullista. ”En mä noin kulje, kuin vasta keväällä tai kesällä”?? :O
  Itse en koskaan laittaisi noin paljastavia kuvia itsestäni JULKISEEN blogiin! Enkä nyt tarkoita pelkästään tätä kyseistä kuvaa, vaan tykkäät näköjään muutenkin laittaa kuvia itsestäsi, joissa nimenomaan näkyy rinnat. Mutta joo, itsehän aikuisena ihmisenä tiedät miten toimia, mutta nykyään tapahtuu vaan niin paljon sitä, että kuvat päätyykin vääriin käsiin!

 6. niimpä.. kannattaisi miettiä tätä. kohta saat vielä jonkun ahdistelijan itsellesi..

 7. Tyylikkyys on kyllä kaukana, kun kulkee periaatteessa pelkissä rintsikoissa… En kyllä kulkisi keväällä/kesällä noissa releissä. Liian tyrkky. Hyi.

 8. eipä mun mielestä toi paita oo liian paljastava, verrattuna niihin likkoihin jotka kulkee bikineissä tai minitopissa kaupungillakin… ja saahan sitä esitellä kun ainakin on jotain mitä esitellä ;-)

 9. No huoh. Läpikuultavat paidat ovat aika kovassa huudossa jos porukka ei ole yhtään seurannut kaupan hyllyjä… :)
  Mua ei ainakaan häiritse. Mutta kaikilla toki mielipiteensä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta