Kylmä

Hyi tota kylmyyttä! Mä vielä toistaiseksi olen painellut menemään tuolla mun keinoturkiksella ja viime vuodesta on jäljellä enää sen solkkuvarkauden jälkeen yksi talvitakki, mikä on ihoa myötäilevä pidempi toppis karvahupulla. Olen tässä viime päivinä todennut, että tuo väljä, hieman pallomainen ”turkki” on paljon lämpöisempi kuin ihoa myötäilevä toppis. Vaikka voisi luulla toisin. Nyt paras takki olisi toki se Canada Goose, jonka alle voi vetästä vaikka t-paidan, harmi etten omista kyseistä takkia. 
Kurkkailin kuitenkin Booztilta ja Nellyltä pari vähän edullisempaa toppista. Parka olisi nyt ostoslistalla ehdottomasti ykkösenä, vielä ei ole vaan tullut ihan täydellistä nokan eteen… Sellaista jossa olisi siis hyvä hinta- laatusuhde.

Saint Tropezin ”makkaratakki” (täältä) ja Vilan parkatakki (täältä). 
Valkoinen parka (täältä) ja sininen (täältä).
(Ei vaan oikein mun värejä, malli tosi kiva.)
Vihreä parka (täältä) ja musta Svea (täältä). 
Millä te tarkenette tuolla pakkasessa?
Kommentit (8)
  1. Itsekin Canada Goosesta haaveilleena päädyin lukuisten sovittelukertojen jälkeen lähes puolet halvempaan, mutta vähintään yhtä laadukkaaseen ja erittäin lämpimään Peakin parkaan:
    http://www.peakperformance.com/fi/item/ws-klondyke-parka-g35845018/
    ..Kampin Modasta ostin omani! 🙂

    1. Okej, näyttää hyvälle ja varmaan on lämminkin. =)

  2. Tarkenee kun pukee tarpeeksi päälle, oletko koskaan kuullut neuleista tai vaikka villapaidasta? Ei se talvitakki paljoa lämmitä jos alle pukee pelkät rintsikat ja verkkopaidan (alempi postaus). Voihan sinne takin alle pukea napitettavan/vetoketjullisen neuletakin, jonka sitten riisuu sisätiloissa.

    1. Heheh, no en mä talvella kulje tuollaisella paidalla ilman, että siellä alla on jotain. =)

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *