Kylmä

Hyi tota kylmyyttä! Mä vielä toistaiseksi olen painellut menemään tuolla mun keinoturkiksella ja viime vuodesta on jäljellä enää sen solkkuvarkauden jälkeen yksi talvitakki, mikä on ihoa myötäilevä pidempi toppis karvahupulla. Olen tässä viime päivinä todennut, että tuo väljä, hieman pallomainen ”turkki” on paljon lämpöisempi kuin ihoa myötäilevä toppis. Vaikka voisi luulla toisin. Nyt paras takki olisi toki se Canada Goose, jonka alle voi vetästä vaikka t-paidan, harmi etten omista kyseistä takkia. 
Kurkkailin kuitenkin Booztilta ja Nellyltä pari vähän edullisempaa toppista. Parka olisi nyt ostoslistalla ehdottomasti ykkösenä, vielä ei ole vaan tullut ihan täydellistä nokan eteen… Sellaista jossa olisi siis hyvä hinta- laatusuhde.

Saint Tropezin ”makkaratakki” (täältä) ja Vilan parkatakki (täältä). 
Valkoinen parka (täältä) ja sininen (täältä).
(Ei vaan oikein mun värejä, malli tosi kiva.)
Vihreä parka (täältä) ja musta Svea (täältä). 
Millä te tarkenette tuolla pakkasessa?
On my way

8 vastausta artikkeliin “Kylmä”

 1. Meikäläisellä on eripaksusia villakangastakkeja joista lämpimin on tiger of swedenin harmaa ja sitten jeane blushin punanen parkatakki, joka menee säällä ku säällä. Se on sellanen missä ei tule myöskään helposti hiki, toisin ku villakangastakeissa jos joutuu esim kävelee ripeesti pitkiä matkoja tai menee ostariin sisälle takki niskas :) Ja toki sinne alle voi aina kerrospukeutua jos mieli tekee :) Noi onneks suojaa hyvin reisiäkin pakkaselta! :)

  http://lolimte.blogspot.com

  • Okei. Mulla on lähinnä huonoja kokomuksia villakangastakeista.
   Muistan, kun joskus niillä tosiaan tarkenikin mutta nykyään, musta tuntuu ettei tod.
   Viime talvena oli yksi villis ja olin ihan syväjäässä sillä. :(
   Mut varmaan Tigerilla on hieman laadukkaampaa settiä, kuin Zarassa. =)

 2. Tarkenee kun pukee tarpeeksi päälle, oletko koskaan kuullut neuleista tai vaikka villapaidasta? Ei se talvitakki paljoa lämmitä jos alle pukee pelkät rintsikat ja verkkopaidan (alempi postaus). Voihan sinne takin alle pukea napitettavan/vetoketjullisen neuletakin, jonka sitten riisuu sisätiloissa.

  • Heheh, no en mä talvella kulje tuollaisella paidalla ilman, että siellä alla on jotain. =)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta