Vihdoinkin

Mä en enää kestänyt tuota kylmyyttä mun ”turkissa”, vaan ostin Vero Modasta halvan version Goosesta. :) Nojoo, mä pärjään tällä tämän talven varmasti ja that”s it. 
Takki on kokoa M, kun ei ollut enää pienempiä mutta eipä tuo häiritsevän iso kuitenkaan ole. Mahtuu ainakin alle vaatetta. Värikin on ehkä hieman tylsä, kun tarjolla oli samaa takkia esim. burgundynä. Harmi vaan, että ei ollut enää kokoja. :/ Nojoo, musta on aina käytännöllinen ja pääasia, että mulla on nyt lämmin takki eikä tarvitse palella! :)

Mitäs sanotte? :) 
Monella lienee sama takki?
On my way

10 vastausta artikkeliin “Vihdoinkin”

  1. Ei liity nyt takkiin mutta minkä kokonen toi sun onepiece huppari on? Meinaan itse tilata samanmoisen mutta koko vähän mietityttää:)

  2. Moi Jutta :)
    Mulla on melkein samanlainen takki Vero Modasta ja oon käyttänyt tän jo syksystä 2009! Tykkään ja käytän tätä edelleen eikä se oo menettänyt muotoa yhtään, mun mielestä se on hyvin käytännöllinen takki.

    -M-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta