Kiharapilvi

Mulla on tällä hetkellä hakusessa kunnon kiharrin tai lämpörullat. Omistan suoristusraudan, jolla kiharoiden teko ei vaan yksinkertaisesti onnistu hiukseeni. Useampi ihminen on tuota koittanut ja hiuslaatuni on tosiaan sen verran karhea, että se vaatisi aika hur mycket kaikkia aineita, että saisi edes jonkinlaista tulosta. Ehkä asiaan vaikuttaa myös noin 5 cm kuiva latva. :) Tämän vuoksi olen käyttänyt kiharoiden tekoon mun surkeita vanhoja lämppäreita. Nyt on kuitenkin hankintalistalla jumbolämpörullat tai sitten sauvakiharrin. Noita sauvakihartimiakin on niin monenlaisia, että kuulisin mielelläni mielipiteitänne mikä on paras vaihtoehto?

Mun lemppari kiharat näyttävät tältä…
(www.weheartit.com)
Poimin muutamia esimerkkejä Sokoksen verkkokaupasta.
Olisiko teillä jotain masinoita, joita haluaisitte suositella? :)
On my way

18 vastausta artikkeliin “Kiharapilvi”

 1. Mulla itellä on Her Stylerin kiharruspuikko ja onhan se ihan sika hyvä, mutta hinta on kyllä kans aika suolanen. Eli varmaan vähän halvemmallakin vastaavalla pärjää. Kiharruspuikkoa kuitenkin suosittelisin, itse ainakin tykkään enemmän kun lämpörullista. Saa helposti tehtyä monenlaista kiharaa, sis joko ihan tiukkaa spiraalia tai vähän loivempaa. Täällä esim. kuva mun puikolla tekemistä aika loivista kiharoista: http://varitamaailmani.blogspot.fi/2012/10/ihana-lauantai.html

 2. Mä käytän joka päivä Hairstoren piipparia, joka oli tosi edullinen (n.20-30e), mutta kuitenkin todella hyvä! Niitä on eri kokosia ja isoimmalla piipparilla saa tehtyä sellaset Victoria’s Secret -kiharat. Tosin kun kattoo noita sun postaamia kuvia, ni täytyy sanoa, että ei tollasia kiharoita saa jos ei oo lisäkkeitä. :(

 3. Nulla on just tuo vaihtoehto kakkonen, Remingtonin sauvakiharrin! Mä ainaki tykkään tosi paljon ja voin suositella :) Tuo kun on aika iso niin sillä tulee sellasta sopivan isoa ja loivahkoa kiharaa.. Itse kun en yhtään tykkää sellasesta pikkukäkkärästä :D

 4. Mulla myös tuo kakkososion kiharrin ja kannattaa se kyllä hankkia! Tulee just sopivan kokoista kikkaraa (=

 5. Mulla taas on tuo remingtonin helmiäiskiharrin ja oon aivan rakastunu! Oma hiuslaatu on niin liukas, mutta kuiva (miten mahdollista ees…..) ja mitkään kiharat ei siis pysy mitenkään kun menee ulkoilmaan eikä hiukset edes kiharru ollenkaan! Paitsi tuo helmiäiskiharrin pelasti kaiken ja sain väkerrettyä kunnon kiharapilven! Suosittelen :-)

  http://lalalauraw.blogspot.fi

 6. mulla on ollut itsellä tuo kakkoskuvassa oleva paksumpi remingtonin sauva kiharrin, ja mun hiuksiin ei tuolla saanut sen paremmin kiharoita kuin suoristusraudallakaan….

 7. toi remmingtonin pearl wand on iha paras! sillä saa kiharat kymmenessä minuutissa ainaki mun pitkiin hiuksiin :) ja tosi pysyvät!

 8. Ja lisäys vielä edelliseen : suosittelen tota ohuempaa remingtonia, saat pysyvämmät kiharat ja sillä saa rehtyä myös vähän rennompaa jälkeä jos ei tykkää sibelius-kiharoista :D Itse olen sen tyytyväinen omistaja. Olen kuullut että isomman wandin kiharat eivät ole kovin kestävät. Mulla on kestänyt monta päivää kiharat elinvoimaisena pearl wandilla :)

 9. http://www.obhnordica.fi/Admin/Public/GetImage.aspx?Image=/Files/Billeder/Ecom/Products/5840.jpg&Format=jpg&Width=280&&Resolution=72 mulla on tämä OBH Nordica Artist creative curler, halvempi kun pearl wand ja siis paras ikinä! Mulla on aina ollut ongelma, että kun on pitkät ja paksut hiukset niin mulla ei pysy kiharat MILLÄÄÄN. Jopa useat kampaajat ovat yrittäneet ja ei onnistu! Tällä kun teen kiharoita niin pysyy monta päivää, siis aivan loistava:) Tämä on ainut väline, jolla valmistetut kiharat mulla on ikinä pysyneet. Ja tosiaan kun puikko ei ole tasapaksu niin voit vaihdella kiharan paksuutta kiharrettavan hiusosion paksuudella ja joskus esim jos haluan kiharat, jotka alkavat vasta aika alhaalta, kiharran puikon alkupäätä eli sitä paksua käyttäen. Plussaa myös siitä, että rauta kuumenee niin kuumaksi ja nopeasti, että 10min ja mun paksu ja pitkä tukka on täynnä kiharaa:) Tällä saa todella erilaisia kiharoita tehtyä! aivan uskomattoman hyvä!

 10. Toi remingtonin paksumpi kiharrinpuikko ei tee pysyvää ja kimmoisaa kiharaa paksuun ja hieman karheaan tukkaan (hyväkun kiharaa ollenkaan), trust me kokeiltu on! Toi ohuempi on ihan ok mutta harmi että se kapenee, koska kapeimmalla kohdalla tulee tosi pieniä kiharoita joten käyttö jäänyt sen takia vähemälle. Ostin mun kampaajalta tollasen kihartimen missä on toi klipsi (kuva 4) ja se on Ultron merkkinen toisiksi paksuin (noin samaa luokkaa kun kuva 4). Se on ollut mun ehdoton lemppari. Saa pitkään tukkaan ihanat ja joustavat kiharat! Remingtonin syrjäytti täysin….

 11. Kiitos kaikille vinkeistä!
  Äiti kysyi tänään mitä haluan joululahjaksi ja ilmoitin puikkokihartimen, sekä lämppärit.
  Katsotaan tuleeko jommat kummat. :)

  Jos ei niin sitten pakko hankkia itse.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 2
Tykkää jutusta