Neulepäivä

Muhun on iskenyt flunssa, argh. Vielä jokunen viikko sitten kehuskelin sillä, kuinka vastustuskykyni on parantunut, kun en ole syönyt hetkeen vitamiineja purkista. Olen meinaan välillä epäillyt purkkivitaminien tarpeellisuutta tai ylipäänsä terveellisyyttä… Noh, kuinkas kävikään. Treenailut ja kaikki muukin jää vähäiselle nyt lähipäivinä, kunnes saan itseni jälleen kuntoon. :( Pääasia, että jaksaa työpäivät, siinä on jo urakkaa. Kuumetta ei ole, joten ei ole ollut sinällään syytä jäädä saikullekaan, vain veemäinen räkätauti ja tuntuu kuin olisin kuplassa. No mutta, ajattelin esitellä pitkästä aikaa uutta asuani. Vero Modan valkoinen neule on kiva perusneule, jossa on hieman lyhyemmät hiat ja takana suuret napit (ja hengarinaru on tietysti jäänyt niskaan, mulle käy aina näin :)). Housut ovat myös Vero Modasta, ihastuin niihin oitis!! Korkea vyötärö ja molemmissa lahkeen suissa ”niittejä”. Istuvat tosi kivasti ainakin omalle kropalleni.

Mitäs pidätte? :)
On my way

10 vastausta artikkeliin “Neulepäivä”

  1. Voi että kuin ihana asu, pitääpä ite varmaan mennä kattelemaan ja sovittelemaan, kun kerranki on rahaa :)

  2. Entäs mitä materiaalia neule on? Näyttää kivalta, mutta pelkään pahoin tekokuituja…

    • Voi ei, mä leikkasin jo laput pois, myös tuon missä matsku olisi lukenut.
      Mutta epäilen, että sisältää myös tekokuituja…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta