Purkki helpotusta

Tervehdys täältä ”sairaspesästä”. Flunssa tosiaan paheni ja jouduin eilen lähtemään kesken duunipäivän kotiin sairastamaan. Onneksi nyt alkaa olo olemaan jo parempi. Saku on tehnyt duuneja tänään etänä ja on ollut ihanaa, kun oma kulta on hoivaamassa. Paljon on loikoiltu, katseltu sarjoja & leffoja sekä pussailtu, tosin poskelle vaan. :) No mutta asiaan, eli sain tänään postista testaukseen erittäin mielenkiintoisen putilon. Nimittäin purkillisen Darroja! Moni on varmaan kuullutkin jo noista krapulan poistajista, ja moni ehkä testannutkin. Itse olen erittäin kiinnostunut noiden kokeilemisesta, nimittäin on darrat pahentuneet kummasti tässä vuosien varrella. Ehkä noista lieneisi jotain apua?! 

Darra on lisäravinne, joka auttaa palauttamaan kehon luonnollisen nestetasapainon alkoholinkäytön jälkeen. Poretabletteja nautitaan kaksi kappaletta veteen liotettuna ennen nukkumaan menoa. Ruotsissa tuotetta on myyty jo 2007 vuodesta lähtien ja nykyään tuotetta myydään sekä Hollannissa, että Norjassa. Ja nyt sitten Suomessa, wohoo! Tällä hetkellä Darroja myydään ainakin Helsingin Iso Roban Delish 24/7:ssa ja kohta puolin mahdollisesti muuallakin. 
Tabuja pystyy tilaamaan myös verkkokaupasta

Onko moni kokeillut näitä? Toimiiko?
En malta odottaa, että pääsen testaamaan! :D
On my way

6 vastausta artikkeliin “Purkki helpotusta”

  1. Tuota en ole kokeillut, mutta illalla ennen unille painumista kannattaa juoda iso lasi vettä ja ottaa burana, sekä monivitamiinitabletti. Eipä ole aamulla pää kipiä, tai yhtä heikko olo. ;)

    • Joo, usein kyllä on tullut vettä paljon juotua ja joskus särkylääkekin napattua. Tuo poretabletti on kyllä vähän haastavampi siinä mielessä, että saako sen alas… :)

  2. Miten etänä voi tehä töitä, jos kattoo samalla sarjoja ja leffoja? Vai oliko sittenkin kyseessä ”etäpäivä”, lainausmerkeissä…

    • Sama asia, etänä etäpäivä. Toiset osaa tehdä kahtakin asiaa samaan aikaan… :)

  3. oon koittanu niitä paljon puhuttuja kaktuspillereitä, jotka oli ”in” ennen tätä. eikä kyllä toiminut.. toivottavasti tää on parempi tuote.

  4. Ei oo kokemusta kyllä tuosta, mutta itsellä nää perinteiset keinot että juo loppuillasta vettä, syö hyvin ennen kuin alkaa juomaan :D Ja sitten ennen kuin menee nukkumaan syö jonku kunnon suolaisen grilliaterian :D Aamusta hyvissä ajoin ottaa aspiriinia nasssuu. Eipä siihen mitään parannuskeinoa muuten ole.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta