Glögii

Ajankohtainen juttu näin joulun alla. Itse tykkään glögistä, mieluiten rusinoiden kera, ja vielä eniten tuosta vaaleammasta versiosta. Noissa on kuitenkin ihan mukavasti sokeria, joten ei ihan joka päivä parane lipitellä, ei ainakaan tölkki tolkulla. :) Marlilta on myynnissä kyllä myös sokeriton versio, mikä on toki sitten makeutettu keinotekoisesti. Itse olen ostanut tuota ja mielestäni se maistuu ihan glögille, eli ei suurta eroa sokeriseen versioon. Tai ainakaan itse en huomaa eroa? 
Mutta enhän mä erota sokeri Cokista lightistakaan…
Tykkäättekö te juoda glögiä? Jos niin mitä versiota suositte? :)

Ja kaveriksi pippareita! 
Tänään olisi tarkoitus leipoa siskon kanssa jouluherkkuja.
(www.weheartit.com)
Ihana, ihana joulu <3
On my way

3 vastausta artikkeliin “Glögii”

  1. mäkään en tykkää juoda noita sokerisia ja siksi vielä 2v sitten tein itse glögiä:)(sokeritonta mustaherukkamehua + glögimaustetta sellasessa teesihvilässä).. Mutta viime vuonna bongasin Valion sokerittoman glögin, joka löytyy ainoastaan kylmäosastolta ja se on todella hyvää!

    Tänä vuonnahan tuli uutuutena sitten tuo sokeriton, joka löytyy tuosta kuvasta ja mä ostin sitä jopa varastoon. Meinasi kuitenkin oksu lentää kun maistoin, ihan hirveetä mun mielestäni! :D Maistapa valion sitä sokeritonta, miljoona kertaa parempaa. Sitä ei löydy joka paikasta, mutta ainakin Elielin s-marketista ja kampin supermarketista löytyy:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta