Treenikuteita

Mulla siintää mielessä uudet treenivaatteet- ja ne treenit toki. Kiva haikailla täältä sohvan pohjalta teekuppi kädessä. No mutta, kohta mä tervehdyn ja olen taas treenailemassa! Zalando on yksi ihan parhaista mestoista tehdä sporttivaate ostoksia. Heiltä löytyy paljon merkkejä, joihin mä ainakin tykkään panostaa etenkin salihousujen, rintsikoiden ja kenkien suhteen. Topeilla ei ole niin suurta merkitystä mutta onhan merkki aina laadukkaampaa. Treenivaatteita joutuu kuitenkin pesemään todella usein, joten kyllä siinä äkkiä huonolaatuiset tuotteet kalpenee noiden laadukkaiden merkkien rinnalla. Mä rakastan värejä salipukeutumisessa ja olenkin usein pinkissä. :)

Miten te pukeudutte salille? :)
Lisää treenikuteita löytyypi TÄÄLTÄ!
Fitness 728x90
On my way

2 vastausta artikkeliin “Treenikuteita”

  1. Zalandossa olen itsekin katsellut juuri noita kaikkia kivoja urheilukamppeita :) Eikä ole pahan hintaisiakaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta