Ruskeana

Olen viime aikoina käyttänyt pelkkää itseruskettavaa ihon sävyn ylläpitoon. Solkkuihin en ole uskaltautunut sen viime kertaisen ikävän jutun jälkeen. Ehkä mä jossain vaiheessa otan solkkukortin ihan Fressistä, siellä on ainakin kunnon lukot ovissa ja ehkä hieman valvotumpi ympäristö. No mutta, hyvinhän olen pärjännyt näinkin, kiitos St.Morizin. :) Mulla on tällä hetkellä enää hyllyssä tuo vaahtomainen purkki, ja oikeastaan nyt mietinkin kumpaa tilaan lisää. Vaahtomaista vai sitä voidemaista… 
En ole oikeastaan osannut päättää kumpi on parempi. Molemmat kuivuvat yhtä nopeasti, ovat riittoisia, samanlainen väri tulee… Ehkä mä tilaan suosilla molempia.

Kävin taas suihkun jälkeen vähän Ibizan auringossa. ;)
Joko te olette kokeilleet näitä Morizeja?? :)
On my way

21 vastausta artikkeliin “Ruskeana”

 1. Siis mä en ymmärrä! Tilasin tota nestemäistä purkista ja kun levitin sitä se oli yhtä tummaa kun tummasuklaa :D sitten ku se väri näkyi niin selvästi iholla niin tuntui ettei sitä saanut levitettyä niin tasaisesti koska se väriero omaan ihoon oli niin iso, että tuntui et koko aika joku kojta jäi vaaleemmaksi kun toinen.. Ja se olo niin friikin värinen(vaikka olen yhtä tumma kun sä) etten uskaltanu jättää sitä iholle vaan menimsuihkuum :Dvoitko kertolmiten sen menee?? Onks se oikeesti niin tumma ja haalistuuko se jotenkim vai hä?!?

  • Molemmat ovat koostumukseltaan tumman värisiä, sekä voide, että vaahto. Levityksessä on hyvä käyttää hanskaa, mikä löytyy samalta sivulta, kuin itseruskettavat tuotteet Theboksen nettikaupassa. Kun sen laittaa iholle tuote aika tummaa mutta, kun alkaa vaan rohkeasti levittämään se kyllä leviää ja sulautuu ihoon. Enhän mäkään ole kuitenkaan tummanruskea, kuten se voide/vaahto on väriltään. :) Niin ja tuosta voiteesta ja vaahdosta on saatavilla vaaleampikin sävy, tosin en sitten tiedä miten tummaa se on konkreettisesti väriltään… Kokeile vaan rohkeasti uudestaan!

   Vitsit tässä olisi loistava videopostausjuttu mulle! :D

  • Siis tarkoitatko, että se voiteen väri kyllä ”imeytyy” ihoon, eikä esim vaadi suihkua sen pintakerroksen pois suihkuttamiseksi? Koska pidin sitä rasvaa kyllä varmaan vartin, mutta näytin kenialaiselta, niin alkoi pelottaa, että en saa sitä pois ja että siinä voiteessa on kyllä jotain mätää :D ja levitin kumihanskalla! :D

  • Siis mulle kävi ihan samallla tavalla!! ostin ton dark vaahdon ja semmosella keltasella ”tiskauskumihanskalla” levitin. Väri oli tosi tummaa ja tuntu että ei levity ollenkaan vaan jäi sellasia tummempia raitoja ja länttejä joka puolelle :( menin sitte äkkii suihkuun et sain sen pois kun näytti ihan kauheelta.. tossa nyt olis melkee täys purkki hyllyssä ja oon miettiny et pitäisköhän vaan kokeilla uudestaan mut en tiedä mitäköhän tein väärin ja miks se nyt toisella kerralla menis yhtään paremmin.. :/

  • JOTEN videopostaus saa todellakin kannatuksen täältä!!

  • Kyllä voide/vaahto imeytyy ihoon, eikä vaadi suihkuttelua?! Mä levitän voidetta ns. pyörisin liikkein ja jos johonkin kohtaan tuntuu menneen enemmän tasotan sitä kohtaa hiestämällä hanskalla uudestaan. Ei mulla ole ollut tuollaisia ongelmia? Tuleehan väristä aika tumma tuolla darkilla, joten ehkä se medium olisi parempi jos tuntuu, että enempi väri pelottaa. Kokeilkaas nyt vaan rohkeasti uudestaan ja videopostaus voisi toimia tässä kyllä. :)

 2. Mä oon käyttäny kohta tota St. Morizia koko pullon loppuun, mutta mun iho on menny aivan sellaseks pisamaisen näköiseksi ja väri ei lähe sitte millään pois ja jos laitan uuden kerroksen niin se näyttää vielä pahemmalta. Onko sulla tullu mitään tommosia?? Vai johtuukohan tää siitä että, kun väri kuluu pois oon ollut laiska rasvaaja??:O

  • Aijaa? Ei mulla ole käynyt noin. Johtuisiko siitä, että et ole kuorinut välillä ihoasi? Ehkä kannattaa siis kokeilla tehdä kuorinta ja levittää sitten uudelleen. :)

 3. mitä itseruskettavaa käytät kasvoilla? vai sopiiko tuo ko tuote myös kasvoille? :)

  • Käytän aina välillä tuota kasvoillekin. Mutta en tosiaan joka päivä, muutamia kertoja viikossa.

 4. Nyt alkaa iho olla taas kalpeimmillaan ja kesään on vielä aikaa! Kaupoissa en oo vieläkään nähnyt tuota voidetta, mutta se kuulostaa kyllä kokeilemisen arvoiselta..taitaa lähteä nyt tilaukseen :)
  Käytätkö ja toimiiko se myös kasvoilla? Käytän aina DOvea mutta kasvoilla se ei pysy eikä näy :/

  • Niinpä! Joo, siis tuota ei ymmärtääkseni myydä kaupoissa, edes Seppälöissä en ole enää nähnyt. Thebokselta sitä ainakin saa… :) Käytän siis kasvoilla aina välillä ja pysyy ihan kivasti. kokeiles ihmeessä! =)

 5. Ootko kysynyt Pirkalta jos voisit alkaa niiden Liha-Kaalilaatikon mainoskasvoks? :)

 6. kuinka nopeasti muuten tuo tilaus tulee tuolta? että ehtisiköhän kahdessa viikossa perille..

  • Tosi nopeaa! Pari päivää mulla on ainakin mennyt. =) vai tuliko joskus peräti päivässä?

 7. Toi st moriz on kyllä kehumisen arvonen todellakin! Laitoin just äsken tätä ja tää on ihan ruskee, ei yhtään oranssi! Ihan sairaan siistii, koska mulla kaikki muut itseruskettavat tuppaa olee oranssehtavia:( ja toi kuivuu ihan äly nopeesti! Jossain 10 sekunnissa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta