Aamujuttuja

Mulla on tänään vapaapäivä, mikä tosiaan lipsahti yö-unien ja aamutouhujen myötä ihan melkein hukkapäiväksi. No mutta, loppupeleissähän vapaapäivät on lepäämistä varten. Me ihmiset ollaan kehitelty niistä oikeastaan sellaisia päiviä jolloin pitää tehdä kaikki mahdollinen muu mitä ei muulloin ehdi. Tai muuten on huono omatunto, niinkuin mulla nyt. :) No, sain mä tänään vietyä kummipojan lahjan postiin ja ovathan nämä blogipäivittelytkin nyt jotain. Illalla ehkä leffaan. Oltiin muuten eilen Sakun kanssa katsomassa Hobitti. Vaikka se mielenkiintoinen olikin, meinasin jo parin tunnin jälkeen yksinkertaisesti nukahtaa siihen penkkiin. Tuo pitäisi ehkä mennä katsomaan johonkin aikaisempaan näytökseen eikä noin, että leffa loppuu puolelta öin. Muutenkin kolme tuntia alkaa mielestäni olemaan vähän liian pitkä leffa. 
Onko muut käyneet katsomassa tuon? Mitä piditte?

Mun aamupäivä on näyttänyt tältä:
Päivittelin hieman kalenteria, kun Saku on näemmä unohtanut homman. :)
Blogia…
Kahvia ja aamupalaa…
Ja poikaystävän vaatteissa… Niissä on hyvä olla. :)
Nyt mä testaan sitä paljon toivottua videopostausta, 
toivon mukaan saan sen onnistumaan! :)
On my way

7 vastausta artikkeliin “Aamujuttuja”

 1. Joo mä en ymmärrä et mikä siinä on kun on pakko heti kotiinpäästyään vetää poikaystävän releet päälle ;D Ja mä oon testannu sitäkin et ostaa itselleen miestenosastolta vaatteita kotivaatteiksi mut ei se vaan jotenki oo sama… :D

  • Hahah, jooo. :D Ne on jo valmiiks pehmeitä ja niissä on tuttu ja turvallinen tuoksu. Ehkä se juju on siinä. ;)

  • No vähemmän. Sakulla alkaa duunit aina aikasemmin ja mulla myöhemmin useimmiten, joten hänen on helpompi herätä omasta kotoa. Siksi yleensä tämä ratkaisu… ja onhan hänellä isompi kämppä ja meidän yks sali jossa käydään on sellossa.

 2. Voisitko ostaa kamerajalustan ja lopettaa tuon ärsyttävän teinikeikistelyn peilin kautta..? Camoon!

  • Mulla on kamerajalusta ja käytänkin sitä paljon, mutta en mä nyt voi ihan joka paikkaan sitä raahata. :D Ja muutenkin siin on aina hommansa joten ei välillä vaan jaksa. Jo kameran raahaus on tarpeeksi työlästä, sulla ei liene kokemusta asiasta?!?! Camoon!

  • itselaukaisinkin on keksitty, näin vain by the way..
   – liina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta