Perjantaiii

Mulla olisi jälleen kuvaa päivän asusta, tosin mietin hetken voinko julkaista näitä kuvia taustalla olevan sotkun vuoksi, gröhömmm… :D No mä nyt jokatapauksessa julkaisen, en jaksa asetella kamerajalustaa sun muuta uudelleen. Asuna toimi tänään yksinkertainen look, jonka juttu oli tuo mun lemppari koru minkä löysin tässä syksyllä Lindexiltä. Haluaisin yhdistellä sitä vähän kaikkeen ja vaikka joka päivä. :) Tykkään hirveästi niiteistä ja kaikenmaailman piikeistä vaatteissa, kengissä ja koruissa. Musta niissä on jotain sellaista attitudea, joka kiehtoo.

Koru Lindex
Paita ONLY
Housut Zara
Mitäs tykkäätte? :)
On my way

9 vastausta artikkeliin “Perjantaiii”

  1. Oi oot ihanan näköinen!! Niin freshi ja luonnollinen vaikka meikkiä olisikin. :) Ja haluaisin samantyyppisen korun, pitää ruveta etsiskelemään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta