Pakko kehua!

Ihan on pakko tulla kehumaan teille yhtä tuotetta! Nimittäin Kèrastasen Lumière kiiltoseerumia, joka on tarkoitettu hiuksille tuomaan niihin uutta eloa, kiiltoa ja pehmentämään hiuslatvaa. Sain tuotteen Joulukuun Livbox- paketissa, minkä sain lahjaksi Indiedaysin pippaloista. 

Olen käyttänyt tuotetta nyt muutaman viikon ja huomaan ihan selkeän eron latvoissani, joihin sitä olen käyttänyt. Olen laittanut tuotetta 1-2 painallusta ensin kämmenelle ja hieronut siitä sitten pyyhekuivaan/lähes kuivaan hiukseen. Käytön seurauksena täytyy sanoa, että hiuslatvani ovat huomattavasti pehmeämmät ja kuivuus on helpottanut. Mahtavaa! edes Maroccan Oil ei ole tehnyt samaa vaikutusta hiukselleni. Siispä suosittelen lämpimästi jos joku muukin kärsii kuivasta hiuskuontalosta. Seerumit taitaa oikeasti olla niitä, mitkä toimivat. Ei ehkä niinkään ne öljyt?!

Itse puteli näyttää tällaiselle…
Onko muilla kokemusta tästä seerumista? 
Tai käytättekö ylipäänsä seerumeita hiukseen? 
On my way

4 vastausta artikkeliin “Pakko kehua!”

  1. Mun latvat kyllä kaipais tuota seetumia. Osaatko sanoa mistä vois saada itsellekin hankituks? :)

    • Taitaa olla kampaamotuote… Ainakin Stockkalta ja Sokokselta luulisi löytyvän. :)

  2. toi on kyllä hyvä tuote, itekin sain sen tuon joulukuun livboxin myötä :) ihastuin kans siihen lancomeen uuteen hajuveteen!

  3. Mulle laitettiin tota joskus kampaajalla ja on kyl toosi hyvää!! Ostin itelle kuitenkin Tigin vastaavanlaisen seerumin ja se oli musta vielä parempaa. Sitä ei vaan enää saa Suomesta, joten taidanpa itekki ostaa nyt tätä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta