Pääosassa kasvot

Ajattelin kirjoittaa mun tän hetken suosikki ihonhoitotuotteista ja muista niihin liittyvistä rutiineista. Olen oikea suihkulotraaja (älkää ymmärtäkö väärin…), käyn parhaimmillaan parikin kertaa päivässä suihkussa. Osaltaan tämä johtuu treenaamisesta mutta iltaisinkin on niin ihana mennä suihkun kautta nukkumaan, se lämmittää näin talvella ja puhtaana uni tulee nopeammin. Nämä tosin ovat varmaan mun omia teorioita mutta ainakin omalla kohdallani ne toimii. :) 

Tällä hetkellä mulla on käytössä ihan paras puhdistusmaito, nimittäin Les Petits Plaisirs Retiisi puhdistusmaito, tuote on siis luonnonkosmetiikkaa. Tuo ero esim. Nivean puhdistusmaitoon on niin suuri, vaikka en ennen tuohon uskonutkaan. Iho on ihan eri tuntuinen, kun puhdistan sen tällä tuotteella. Kasvovettä mulla ei ole tällä hetkellä ollenkaan,  mikä on tavallaan vähän huono homma. Sen tärkeys ihonhoidossa on kuitenkin aika suuri. 

Mun toinenkin suosikkituote on tällä hetkellä luomua. Nimittäin Dr. Hauschan Ruusuvoide
Voide on tarkoitettu päivävoiteeksi mutta mielestäni voide on sen verran rasvaista, että käytän sitä mieluiten öisin.
 Ohjeessa kuitenkin neuvotaan lisäämään sekaan normaaliakin kosteusvoidetta jos se tuntuu liian rasvaiselle. 
Ja vielä kaksi luomulempparia! Nimittäin estelle & thildin seerumi ja öljy kasvoille.
Näitä käytän muutaman kerran viikossa yöksi kasvovoiteen alle. 
Mitä te pidätte luomukosmetiikasta? 
Mä olen tainnut ihan hurahtaa… :)
On my way

6 vastausta artikkeliin “Pääosassa kasvot”

    • Mietin vaan, että tulee pian jengiltä kommenttia taloudellisuudesta ja siitä, että miten voin lotrata suihkussa. Siksi oli pakko laittaa ettette ymmärrä asiaa väärin. :)

  1. Postaus olis ollut mielenkiintosempi, jos olisit vähän avannut, miksi juuri nämä tuotteet on lemppareita.. :) Eli onko ne tehneet jotain erityistä eroa sun iholle esim. vanhoihin kokeiluihin verrattuna jne. Mutta luonnonkosmetiikka kiinnostaa kyllä!

    • Niin. Olen huomannut luonnonkosmetiikkaa käyttämällä muutoksia ihossani. Siitä on tullut paljon kuulaampi ja pehmeämpinäillä tuotteilla. Voisin joskus pureutua aiheeseen tarkemmin. :)

  2. Mä vedän täysin luomuna =D En nimittäin käytä mitään juttuja naamallani, pesen vain vedellä ja iho ei ole koskaan ollut näin hyvä! En tosin käytä meikkiäkään, niin ei tarvi puhdistella meikkejä kasvoilta, ne kun ei varmaan pelkällä vedellä lähe.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta