Training, training

Flunssa on selätetty ja on voinut jälleen käydä Fressissä. Olen tosiaan myös enemmän kiinnittänyt huomiota ruokailuihin, lähinnä syönyt enemmän protskupitoisempaa safkaa. Lounas on ollut kana/kalkkunapiffiä raejuuston ja ananaksen kera (keiton sijaan) ja muutenkin olen ollut tarkempi siitä mitä ja milloin syön, sekä koittanut ajoittaa ruokailuja sillä tavalla, ettei heikko olo ja mieletön nälkä pääse yllättämään. Myös ruisleipä on jostain syystä jäänyt nyt vähemmälle.  Olo on erinomainen, kaikki mahdollinen joulupöhö on selätetty! ;)


Tämän viikon treenit Fressissä ovat menneet seuraavasti:

MA Vp
TI Puskettiin Sakun kanssa salille, vaikka kinkut painoivat mahassa!
Crosstrainer 30 min + olkapäät & selkä
KE Crosstrainer 30 min + käsivarret + vatsoja
TO Vp
PE Crosstrainer 30 min + jalat + muutama vatsalihas
LA Kuntopyörä 30 min + selkä & olkapäät + vatsalihaksia
SU Illalla mahdollisesti salille?
Miten teillä on treenit sujuneet?
Vai oletteko pitäneet ”joululomaa”? :)
On my way

Yksi vastaus artikkeliin “Training, training”

  1. Go Jutta! :) Treenit on hyvällä mallillaan täälläkin! Tosin salille en ole vielä mennyt pitkän tauon jälkeen, vaan jatkanut perus lenkkeilylinjalla. Vielä mä odotan sitä sali- ja ryhmäliikuntakipinää kevääksi! ;-) Vaihtelu virkistää!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta